Món Esport
Com convertir el soroll en melodia

Malgrat tot el soroll que ha sorgit al voltant de la figura d’Eder Sarabia i les seves formes al clàssic del Santiago Bernabéu, el segon entrenador de Quique Setién ha sortit més aviat reforçat d’aquesta situació. El tècnic càntabre ja li va mostrar tot el seu suport i es va disculpar per ell. Unes disculpes que, segons una gran part de l’afició, no eren ni necessàries. Al partit posterior, al Camp Nou i davant la Reial Societat, moltes de les mirades estaven centrades en el basc i, tot i això, ell no ha renunciat a la seva manera d’entendre el futbol.

Unes declaracions del mateix Sarabia a la prèvia han anticipat quina seria la seva actitud durant tot el partit. A Movistar LaLiga, ha assegurat que “estic orgullós de ser com soc i no canviaré”. I així ha estat. No ha rebaixat la seva intensitat en cap moment i ha continuat posant el punt de nervi i foc a la serenor i calma de Setién. Sense saber quines han estat les paraules concretes que ha pronunciat -potser tampoc no cal que es coneguin- el segon del càntabre ha demostrat no penedir-se de res.

La seva manera d’actuar ha estat la mateixa de sempre, però la del Camp Nou, no. Si fins ara Sarabia havia passat relativament desapercebut, ja no és així. Poc abans del xiulet inicial, la graderia de l’estadi culer ha iniciat càntics amb el nom del segon entrenador del Barça. Això s’ha anat repetint durant tot el partit i l’afició ha demostrat estar al costat seu. Fins i tot algun tuitaire l’ha demanat com a tècnic principal, per davant de Quique Setién, així que tot el rebombori ha estat més aviat positiu per a ell.

Si a la prèvia i durant el partit hi ha hagut molts reforços per a Eder Sarabia, un cop ha acabat també. Gerard Piqué, un dels pesos pesants del vestidor que ja va tenir un gest amb el basc demostrant simpatia durant un entrenament, ha mostrat tot el seu suport al seu segon entrenador. En declaracions a Movistar LaLiga, qui ha estat el millor jugador del Barça davant la Reial Societat ha dit que “quan el club està dèbil ja apareixen coses com aquesta. Als futbolistes ens agrada Sarabia i no creiem que s’hagi de disculpar”Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa