Si bé el Barça ha canviat lleugerament davant el Llevant la imatge mostrada aquesta darrera setmana a Cadis i al Camp Nou contra la Juventus, qui continua en una molt mala dinàmica és Coutinho. Ens va arribar a enredar després de tornar d’Alemanya, amb un molt bon estat de forma i uns partits amb encert de cara el gol i una participació òptima en el joc de l’equip. Tanmateix, ja torna a ser el Coutinho al qual estàvem acostumats quan va jugar al Barça abans d’anar cedit al Bayern: no li surt res i perd més pilotes que una altra cosa.

Després del seu nefast partit contra el Cadis, Coutinho va ser “castigat” per Koeman i no va arribar ni a escalfar-se contra a Juventus. Al Camp Nou contra el Llevant ha recuperat la titularitat, però ha hagut de ser substituit a la segona meitat perquè no estava aportant res a l’equip. Hem tornat a veure aquell jugador moix, ensopit, que només intenta xuts amb rosca des de la frontal de l’àrea i, en aquest cas, li han marxat tots molt desviats.

A més, s’ha notat la seva absència de forma positiva. Quan Pedri ha entrat per ell, l’equip s’ha sacsejat i sí que s’ha pogut veure un jugador molt més fresc. Ha tirat bones línies de passada, ha estat intens en la pressió i ha forçat l’error que ha acabat significant el primer i únic gol del Barça.

Si a l’inici de la temporada els culers es van poder alegrar d’haver sumat un bon actiu al seu equip, aquest somni s’ha esfumat a la vegada que han marxat totes les esperances de poder aconseguir alguna cosa positiva aquest curs. Assumir que el Barça es troba en un any de transició passa per no demanar miracles i en el cas de Coutinho això s’ha pogut constatar amb claredat.Més notícies

Messi desencalla un Barça enfadat amb el gol (1-0)

El conjunt blaugrana s’imposa al Llevant gràcies a una diana de l’argentí a la segona meitat

Koeman: “No m’importa com, jo el que vull és guanyar”

L’entrenador del Barça deixa clares les seves prioritats després de la victòria per la mínima contra el Llevant

Nou comentari