Arturo Vidal marca diferències

El xilè ha tornat a demostrar que pot ser una solució eficaç per trencar els esquemes dels equips rivals

Arturo Vidal és diferent, especial. Ja ho era la temporada passada, però en aquesta ell, l’equip i l’afició han interioritzat a la perfecció el rol del futbolista xilè. El migcampista blaugrana ha tornat a marcar i ha fet una exhibició de desplegament físic i de trepitjar les dues àrees.

El futbolista internacional xilè ha estat titular en el lloc que habitualment ocupa Arthur, que ha quedat fora de la llista per les rotacions que ha començat a instaurar Valverde per tenir descansats els jugadors. Les característiques d’Arturo Vidal no tenen res a veure amb les del migcampista brasiler, però el Barça no ha trobat a faltar la baixa del seu ‘8’.

Amb la introducció de Vidal en l’onze, Busquets i De Jong són els encarregats d’elaborar el joc ofensiu i el xilè es dedica a marcar les diferències en el tram final de l’atac. Vidal apareix per distribuir a 30 metres de l’àrea, per fer passades de gol a la frontal, o per entrar a rematar a l’àrea petita. Fins i tot apareix en combinacions entre Messi i Súarez com si fos un davanter més. Els diferents registres de Vidal treuen de polleguera als rivals.

Avui, Arturo Vidal ha treballat de valent al mig del camp, ha fet el segon gol després d’un gran moviment a l’espai i ha pogut fer-ne un o dos més. També ha deixat la sensació que cada vegada entén més el joc i participa més en les accions de perill.

Fa uns dies, el jugador va declarar que no estava content per no ser titular per a Valverde. “No estic content, no sóc feliç” va declarar el xilè en una entrevista al mitjà xilè El Mercurio. No és el típic futbolista del mig del camp blaugrana, però està demostrant ser vàlid com a una opció diferent dins les possibilitats de l’equip. Arturo Vidal és lliure de voler més, però ha de ser conscient de la dificultat del que ha aconseguit. S’ha guanyat a pols ser la principal alternativa de joc que té el Barça i, com a mínim, ser el quart migcampista de l’equip.

 

Més informació

Nou comentari