Continua el somni de la Women’s Champions League per al Barça. Després de molts mesos sense competir oficialment per culpa del coronavirus, el conjunt blaugrana disputarà, aquest divendres (18.00 hores / BarçaTV i GOL), els quarts de final a partit únic contra l’Atlètic de Madrid a la recerca d’un lloc a les semifinals. Les de Lluis Cortés, campiones de la Primera Iberdrola i de la Supercopa d’Espanya, s’enfronten al màxim rival estatal dels darrers anys amb l’objectiu de seguir demostrant que el bon rendiment a Europa de la temporada passada no va ser, ni de bon tros, casualitat.

“Juguem contra un rival que lluitarà fins al final i ens ho posarà difícil. Nosaltres estem obligades a ser fidels al nostre estil. Hem de ser nosaltres mateixes“, va avisar en la roda de premsa un Cortés que creu que el seu equip “està preparadíssim” per tornar a fer història. El Barça, que s’ha colat entre els vuit millors clubs d’Europa per cinquena vegada consecutiva, té ganes de donar continuïtat a les bones sensacions del curs passat i tornar a arribar ben lluny. L’entrenador blaugrana no té cap dubte que, “en cas que passem, l’equip sabrà competir fins al final, més del que ho va fer la temporada passada”. Menys, però, del que ho farà la vinent.

L’Atlètic de Madrid, per la seva banda, arriba a la cita molt condicionada per les baixes. El conjunt matalasser, que disputarà els quarts de la Champions femenina per primera vegada en la seva història, no podrà comptar amb cinc jugadores que han donat positiu per coronavirus i s’han hagut de quedar a casa seva seguint els protocols establerts per les autoritats sanitàries: és el cas de Silvia Meseguer, Deyna Castellanos, Charlyn Corral, Laia Aleixandri i Leicy Santos. Dani González, el tècnic de les madrilenyes, només podrà comptar amb 14 futbolistes del primer equip i s’ha vist obligat a completar la convocatòria amb tres joves del filial.

L’eliminatòria es disputarà a partit únic a San Mamés i el guanyador s’enfrontarà al triomfador de l’altre duel que es disputarà a les sis de la tarda, el Glasgow City-Wolfsburg, en el qual les alemanyes són favorites. Aquest dissabte serà el torn dels dos equips francesos, els principals favorits al títol: Arsenal-PSG i Olympique de Lió-Bayern.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa