Món Esport
L’origen del conflicte entre Koeman i Joaquín: “No val ni 30 euros”
  • CA

En la prèvia del partit entra el Barça i el Betis, Joaquín Sánchez, llegenda del club andalús i del futbol espanyol, i Ronald Koeman, actual entrenador de l’equip blaugrana, han reactivat un conflicte que arrossegaven des de feia més de deu anys. Concretament, Joaquín ha assegurat que “no voldria Koeman ni d’encarregat de material”, mentre que el tècnic neerlandès ha llançat pilotes fora afirmant que “no és el meu problema”.

El cas és que tota aquesta mala maror s’origina la temporada 2007-2008, quan Koeman es va convertir en entrenador del València i Joaquín era una de les estrelles de l’equip. El pas del neerlandès pel club xe es recorda per dos grans temes: la conquesta d’una Copa del Rei i la batalla de l’entrenador contra les vaques sagrades de la plantilla.

Quan Koeman va arribar al València, autèntiques llegendes com David Albelda, Miguel Ángel Angulo o Santi Cañizares van ser apartades pel tècnic neerlandès de la dinàmica de l’equip. Els futbolistes no anaven ni convocats, però continuaven entrenant amb els seus companys i va ser aleshores quan alguns d’ells, incloent-hi Joaquín, van fer costat a aquests jugadors.

Aquest conflicte va acabar derivant en l’acomiadament de Koeman del València i, quan ja havia tornat als Països Baixos per convertir-se en entrenador de l’AZ Alkmaar, va parlar de la seva relació amb Joaquín. Si bé el conflicte ja estava encès, en aquell moment es va engrandir fins a un punt de no retorn i es va fer clarament públic. “El València el va fitxar per 30 milions d’euros, però realment no val ni 30 euros”, va assegurar Koeman, mentre que Joaquín va respondre: “Ja m’agradaria ser tan intel·ligent com ell, que en pocs mesos s’ha endut 6 o 7 milions”.

Tot plegat s’ha acabat arrossegant fins al dia d’avui i ha quedat clar que, lluny d’oblidar el passat i fer les paus, aquestes dues persones encara no es poden ni veure. I si es creuen al camp, no se saludaran, o com a mínim Joaquín “no ho farà”, segons ha declarat ell mateix.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa