Món Esport
Es confirma la lesió d’Araújo i és dubte per a la Champions
  • CA

Ronald Araújo, Ansu Fati i Riqui Puig han estat tres jugadors molt importants a la recta final de la Lliga del Barça amb Quique Setién. El tècnic càntabre els ha utilitzat en diverses ocasions i han rendit a un bon nivell. És per això que el mateix entrenador no va deixar que Puig i Fati viatgessin a Màlaga amb el filial per disputar el play-off d’ascens a Segona Divisió. L’únic que ho va fer va ser Araújo i una irònica mala sort ha volgut que el central uruguaià es lesionés durant la final davant el Sabadell.

El defensa va oferir mostres dels seus problemes físics a la segona part. Tot i això va voler continuar i els vallesans van aprofitar per aconseguir el gol de la victòria amb una passada a l’esquena d’Araújo. Va ser llavors quan va ser substituït i ja es veia que això no quedaria en un cop o en un ensurt. El Barça ha confirmat que el central uruguaià té un esquinç al turmell dret i és dubte seriós per a la tornada dels vuitens de final al Camp Nou contra el Nàpols, malgrat que no ha transcendit el temps de baixa.

Sense alternativa

Quique Setién té un gran problema a l’eix de la defensa després d’aquesta lesió. Gerard Piqué i Clément Lenglet són els dos centrals titulars indiscutibles, però més enllà d’ells, poca cosa més. Amb Araújo lesionat, Samuel Umtiti, qui no està a un bon nivell i compta amb molt poca confiança per part dels tècnics, serà un recanvi de dubtoses garanties. A més, Setién haurà de buscar un quart central al filial i aquest haurà de ser Jorge Cuenca o Òscar Mingueza, futbolistes que pràcticament no han entrat en dinàmica del primer equip.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa