Món Esport
El Barça emet un comunicat on lamenta el vídeo de Dembélé i Griezmann
  • CA

El Futbol Club Barcelona ha emès un comunicat oficial per posicionar-se sobre el vídeo en el qual Ousmane Dembélé i Antoine Griezmann fan burla d’un empleat asiàtic en un hotel japonès. Els fets van succeir el 2019 i ambdós futbolistes han estat acusats de racisme. Els jugadors s’han defensat dient que es reien de la persona en qüestió, però que no ho feien pel seu aspecte.

El Barça no compra la versió dels futbolistes francesos i admet, indirectament, l’actitud racista de Griezmann i Dembélé. Tanmateix, responsabilitza la junta directiva anterior, ja que era la que governava el club en el moment dels fets. El comunicat en qüestió és el següent: “En un vídeo publicat fa uns dies a les xarxes socials els jugadors del FC Barcelona Ousmane Dembélé i Antoine Griezmann van tenir un comportament despectiu amb uns empleats d’un hotel. El FC Barcelona vol demanar disculpes públicament a tots els aficionats i col·laboradors del club que se senten descontents amb aquests fets. Els valors del club s’han de respectar des de la direcció fins als esportistes. El 2019 les responsabilitats del club requeien sobre una altra junta directiva i un equip executiu diferent. La junta directiva actual es disculpa i té el compromís que no es repeteixin episodis d’aquesta naturalesa. Els dos futbolistes s’han disculpat, però el FC Barcelona prendrà les mesures que calguin”. El comunicat només ha estat compartit als canals en japonès del club.

Problemes amb patrocinadors

Aquests fets estan despertant una gran quantitat de problemes al club pel que fa a patrocinadors i col·laboradors japonesos. Rakuten, l’empresa japonesa que paga una milionada per lluir el seu nom a la samarreta del primer equip de futbol masculí, ha demanat explicacions a l’entitat blaugrana. D’altra banda, Konami, l’empresa de videojocs que desenvolupa el Pro Evolution Soccer, joc de futbol oficial del club, ha fet el mateix i, a la vegada, ha tallat totes les relacions amb Antoine Griezmann.



Més notícies
Dembélé i Griezmann, en arxiu | Europa Press
Dembélé i Griezmann, acusats de racisme
Notícia: Dembélé i Griezmann, acusats de racisme
Comparteix
Ambdós futbolistes del Barça haurien fet burla d'uns empleats d'un hotel al Japó
Aficionats francesos a l'Eurocopa | Europa Press
Mig milió de francesos signen perquè es repeteixi el partit contra Suïssa
Notícia: Mig milió de francesos signen perquè es repeteixi el partit contra Suïssa
Comparteix
Consideren que el penal decisiu de la tanda hauria d'haver estat invalidat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa