Món Esport
El comunicat del Barça pel cas Heurtel
  • CA

El Barça ha emès un comunicat aquest dimecres per aclarir els fets que van succeir amb Thomas Heurtel després de la derrota a la pista de l’Anadolu Efes. El club blaugrana ha ofert una versió molt semblant al que ja havia transcendit, però ha afegit que el base francès “no ha estat desatès en cap cas”, ja que “se li han donat totes les facilitats –nit d’hotel, bitllet de vol regular i tota la documentació pertinent– per poder viatjar i tornar a Barcelona”.

En la nota informativa, el Barça ha fet la seqüència d’una situació que va començar diumenge, quan el club i Heurtel “van decidir conjuntament que el jugador no disputés el partit contra el Joventut de Badalona per evitar una possible lesió davant d’un acord de resolució de contracte mutu imminent”. Jasikevicius tampoc no va convocar el francès per a la visita a l’Anadolu Efes, però el seu representant va demanar “viatjar amb l’equip a Istanbul per solucionar el futur”. L’entitat culer ho va permetre, però dimarts Heurtel “va demanar permís al club per fer vida paral·lela a l’equip durant aquest desplaçament i poder resoldre el seu futur professional”.

Tot es va espatllar a la tarda, quan el Barça va assabentar-se que el base no volia la carta de llibertat per fitxar pel Fenerbahce, sinó que es volia comprometre amb el Madrid. “Es van trencar les negociacions i el club i l’agent es van emplaçar a seguir parlant. Davant la situació generada, i com que no estava sota la disciplina de l’equip en aquest partit, es va decidir que el francès no torni amb el grup”, ha sentenciat el comunicat, que deixa clar que “Heurtel segueix formant part de la disciplina del Barça a l’espera de poder solucionar el seu futur en els propers dies”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa