Món Esport
La ‘compliance officer’ del Barça estudia impugnar la suspensió de sou i feina

Després que aquest dilluns el Mundo Deportivo assegurés que el Barça ha prescindit dels serveis de Noelia Romero com a compliance officer, la treballadora ha emès un comunicat en el qual ha aclarit que no se l’ha acomiadat, sinó que se l’ha suspès de sou i feina temporal, una decisió “que no comprenc ni comparteixo i que em sorprèn pel moment i la forma en què s’ha produït”.

“Jo, Noelia Romero, com a Compliance Officer del Barça, faig saber que, en contra del que s’ha publicat a la premsa, el club no ha rescindit el meu contracte laboral, sinó que s’ha procedit a una suspensió de sou i feina temporal, decisió que no comprenc ni comparteixo i que em sorprèn pel moment i la forma en què s’ha produït”, ha començat explicant en el comunicat. “La impugnació de la sanció està sent gestionada pels meus advocats i em trobo molt confiada al respecte”, ha revelat.

Romero ha explicat que “la funció de Compliance s’encarrega d’avisar la junta directiva, òrgan del qual depenc jeràrquicament, de potencials incompliments de les normes per part de directius i treballadors”. “És una funció que ha de gaudir d’independència. Durant els últims mesos he treballat amb dedicació i he actuat amb diligència, imparcialitat i objectivitat, sempre en defensa dels interessos dels socis del Barça”, ha afegit.

Per últim, i mentre els seus advocats estudien la suspensió temporal de sou i feina, Romero s’ha mostrat “molt satisfeta d’haver complert amb les meves obligacions”. “Confio en els mecanismes interns disponibles per garantir l’ètica en els processos interns i reforçar la transparència en les actuacions del Barça”, ha sentenciat.Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a juny 09, 2020 | 18:42
    Ricard juny 09, 2020 | 18:42
    Sembla que ser de Can Barça dona unes ínfules extraordinàries. A mi l'empresa em va fer la vida impossible i vaig portar-la a judici, professionalment. I prou. A que venen tants comunicadets? Són especials els treballadors del Barça? La foto és prou expressiva de la vida de starlette que alguns creuen tenir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa