Món Esport
El Comitè d’Empresa del Barça critica Bartomeu per l’ERTO als treballadors

El Comitè d’Empresa del Barça ha emès un comunicat aquest dijous en el qual ha mostrat el seu malestar en relació amb l’ERTO que la junta de Josep Maria Bartomeu està preparant per als treballadors de l’entitat. En plenes negociacions amb els esportistes per negociar les rebaixes salarials oportunes, el Comitè s’ha mostrat molt crític amb el fet que la informació hagi transcendit abans de la comunicació oficial i de la posterior negociació amb els representants adequats.

La informació de la preparació d’un ERTO als treballadors “s’ha enviat de manera precipitada i no ha estat consensuada amb el Comitè d’Empresa”. “S’ha informat de manera informal de la possibilitat de fer-ho. Lamentem profundament que des del club s’estigui escampant un missatge tan sensible com aquest sense comptar amb el nostre vistiplau“, ha exposat el comunicat, difós per la Cadena SER, en el qual també ha explicat el procediment que hauria de seguir Bartomeu abans de presentar l’expedient.

El Comitè d’Empresa ha recordat que “el sou dels treballadors significa menys del 4% de les despeses del club”, mentre que el cost esportiu –el percentatge d’ingressos destinat a pagar les fitxes dels jugadors professionals de les diferents seccions del club– és del 61%.Comentaris

  1. Icona del comentari de: Rucs a març 26, 2020 | 22:18
    Rucs març 26, 2020 | 22:18
    El bartomeu és el virus del barça, està convertint el club en un solar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa