Món Esport
El Comitè de Competició amenaça de sancionar el Barça

El Comitè de Competició ha amenaçat de sancionar el Barça si no corregeix el mal costum dels futbolistes blaugrana de ser puntuals i escrupolosos amb el protocol previ als partits de la Lliga. Dissabte passat, a Mallorca, els jugadors culers van començar a abandonar el seu vestidor només tres minuts abans de les deu de la nit, hora en què estava previst l’inici del compromís dels catalans a Son Moix.

L’àrbitre del partit, Del Cerro Grande, va fer constar en acta aquesta incidència i va argumentar que el compromís havia començat quatre minuts tard per aquest motiu. No és la primera vegada que el Barça comet aquesta infracció “tot i els avisos reiterats de l’equip arbitral”. Per aquest motiu, el Comitè de Competició de la Federació Espanyola ha recordat al club blaugrana que, segons l’article 126 del seu Codi Disciplinari, aquests episodis poden ser castigats amb una sanció.

“És procedent recordar al Barça l’obligació imposada als clubs respecte al compliment de l’horari oficial establert per als inicis dels partits, en el desenvolupament de les seves dues parts, i instar-lo a extremar la seva diligència per respectar l’hora de començar els partits“, ha alertat la nota del Comitè de Competició, que també ha especificat que el Mallorca haurà de pagar 301 euros de multa per l’espontani que va saltar al terreny de joc durant el duel malgrat que les portes de Son Moix estaven tancades al públic.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa