Món Esport
El comiat ideal d’una gran etapa
  • CA

Xavi Pascual és una autèntica llegenda de la secció d’handbol del Barça. El tècnic català ha disputat avui l’últim partit amb el conjunt blaugrana. Ho ha fet per la porta gran, aconseguint la desena Champions del club. Els jugadors l’han mantejat un cop acabada la final, on el Barça ha sigut molt superior a l’Aalborg, a qui ha guanyat 36-23.

L’entrenador tanca una prolífica etapa al capdavant de les banquetes del club. Amb la victòria d’avui ha aconseguit la seva tercera Champions particular. A més, ha arribat a la xifra rodona dels 50 títols aconseguits durant els 12 anys que ha dirigit el primer equip blaugrana. L’empremta que ha deixat el tècnic és enorme, i ha estat capaç de tancar l’etapa de la millora manera possible, retornant l’equip al tron europeu.

Avui no només s’ha viscut el comiat de Pascual, sinó que el capità, Raúl Entrerríos, es retirarà aquest estiu i Cédric Sorhaindo posarà rumb al Dinamo de Bucarest. A més, el llegendari porter, David Barrufet, tampoc seguirà a la direcció esportiva. Aquests comiats suposen el tancament d’una gran etapa en la història del conjunt blaugrana, que ha ofert una gran última dansa portant a Barcelona una altra Champions.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa