Comença la validació de les signatures contra Bartomeu i la seva directiva

La Mesa del vot de censura ja ha estat constituïda i aquest dimarts començarà a validar les firmes recollides per ‘Més que una Moció’

Aquest dimarts a partir de les 9.30 hores s’ha constituït la Mesa del vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva, un organisme integrat per dos membres de la directiva del Barça –Marta Plana i Jordi Argemí– els dos primers signants de la sol·licitud –Jordi Farré i Josep Triadó– i un delegat de la Federació Catalana de Futbol –Josep Maria Vallbona– que s’encarregarà de promoure i controlar tot el procés de recompte de les signatures recollides per Més que una Moció.

La validació s’iniciarà a les 12.00h fins a les 14.30h i després es continuarà des de les 15.30h a les 20.30h. El dimecres 30 de setembre, dijous 1 d’octubre i divendres 2 el procés continuarà de 9.30h a 14.30h i de 15.30h fins a les 20.30h. Cal recordar que, segons els estatuts del club blaugrana, la Mesa de la moció té deu dies hàbils per fer el recompte i validar si s’han recollit les 16.521 firmes necessàries per tirar endavant el vot de censura contra la junta presidida per Bartomeu.
“Esperem que hi hagi joc net perquè les signatures són la representació de l’opinió de molts socis del Barça. Assumeixo aquest repte amb responsabilitat per defensar el vot de gairebé 21.000 socis. Em fa molta il·lusió ser partícip d’un esdeveniment tan important on es demostra que el club és dels socis”, ha declarat Jordi Farré, l’impulsor inicial del vot de censura.

Més informació

Comentaris

    Upps!! Setembre 29, 2020 3:43 pm
    Que la feixista i antidemòcrata marta plana hi participi, crea molts dubtes

Nou comentari