Tret de sortida al procés electoral al Camp Nou. Aquest dilluns, la comissió gestora de Carles Tusquets s’ha reunit i ha acordat la convocatòria oficial de les eleccions a la presidència del Barça el pròxim 24 de gener del 2021. La jornada se celebrarà de les 9 del matí a les 9 del vespre, “de manera ininterrompuda i simultàniament a les diverses seus electorals disposades”. Finalment hi haurà deu punts de votació: Barcelona (Camp Nou), Girona, Tarragona, Tortosa, Lleida, Madrid, València, Sevilla, Palma i Andorra.

A través d’un comunicat, el club blaugrana ha informat que els socis “només podran anar a votar al col·legi que els sigui assignat en funció del seu codi postal de residència”. A més, l’entitat culer farà recomanacions per votar en franges horàries per evitar aglomeracions. Tots els socis hauran de respectar les mesures de seguretat i no treure’s en cap moment la mascareta. Aquest dimecres, seguint els terminis fixats pels estatuts, es publicarà l’anunci oficial de la convocatòria i se sortejaran els membres de la junta i de la mesa electorals, que seran constituïdes el 22 de desembre, un dia abans que comenci la sol·licitud i recollida de les butlletes de suport als precandidats.

Aquest procés s’allargarà fins a l’11 de gener. Entre els dies 15 i 22 hi haurà la tradicional campanya electoral, encara que la d’enguany estarà completament marcada per les mesures de contenció de la pandèmia. El 23 queda reservat per a la jornada de reflexió. Sigui com sigui, aquest dilluns ha començat oficialment un procés electoral transcendental per al futur del Barça.Més notícies

Les dates dels vuitens de final de la Champions entre el Barça i el PSG

L’eliminatòria començarà al Camp Nou i es decidirà al Parc dels Prínceps

Les explicacions de Víctor Font: “Amb Jordi Majó vam fer una excepció que no hauríem d’haver fet”

El líder de 'Sí al futur' demana passar pàgina, ja que "la situació del Barça ens demana que utilitzem el temps que tenim per explicar la nostra proposta als socis"

Nou comentari