Món Esport
Comença el procés electoral al Barça
  • CA

Tret de sortida al procés electoral al Camp Nou. Aquest dilluns, la comissió gestora de Carles Tusquets s’ha reunit i ha acordat la convocatòria oficial de les eleccions a la presidència del Barça el pròxim 24 de gener del 2021. La jornada se celebrarà de les 9 del matí a les 9 del vespre, “de manera ininterrompuda i simultàniament a les diverses seus electorals disposades”. Finalment hi haurà deu punts de votació: Barcelona (Camp Nou), Girona, Tarragona, Tortosa, Lleida, Madrid, València, Sevilla, Palma i Andorra.

A través d’un comunicat, el club blaugrana ha informat que els socis “només podran anar a votar al col·legi que els sigui assignat en funció del seu codi postal de residència”. A més, l’entitat culer farà recomanacions per votar en franges horàries per evitar aglomeracions. Tots els socis hauran de respectar les mesures de seguretat i no treure’s en cap moment la mascareta. Aquest dimecres, seguint els terminis fixats pels estatuts, es publicarà l’anunci oficial de la convocatòria i se sortejaran els membres de la junta i de la mesa electorals, que seran constituïdes el 22 de desembre, un dia abans que comenci la sol·licitud i recollida de les butlletes de suport als precandidats.

Aquest procés s’allargarà fins a l’11 de gener. Entre els dies 15 i 22 hi haurà la tradicional campanya electoral, encara que la d’enguany estarà completament marcada per les mesures de contenció de la pandèmia. El 23 queda reservat per a la jornada de reflexió. Sigui com sigui, aquest dilluns ha començat oficialment un procés electoral transcendental per al futur del Barça.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa