Tots els jugadors del Juvenil A i B estan convocats aquest dilluns a la Ciutat Esportiva per passar les probes mèdiques. D’aquesta manera, el camí de Víctor Valdés com a entrenador al Barça comença. A la tarda el de L’Hospitalet dirigirà el seu primer entrenament i aquest dimarts l’equip es desplaçarà a la Vall d’en Bas per fer una estada de preparació.

Pel que fa als compromisos amistosos, l’equip de Valdés debutarà contra el CF Bosc de Tosca el pròxim divendres 2 d’agost. Serà l’únic en aquesta estada a comarques gironines ja que immediatament després viatjarà cap a Rússia a fer un segon stage. Allà disputarà un partit contra el Zenit a San Petersburg, el 9 d’agost. El següent serà a Holanda, on disputarà un torneig organitzat pel PSV.

Cal recordar que a l’horitzó queda la inauguració de l’Estadi Johan Cruyff, que serà el dia 27 d’agost. El partit d’estrena de la que serà la nova seu del Barça B, Femení i Juvenil A el disputarà l’equip de Valdés contra el juvenil de l’Ajax en memòria dels dos equips que més van marcar la trajectòria de Cruyff.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa