Món Esport
Com serà l’Estadi Johan Cruyff?
  • CA

 

El Barça fa temps que treballa en la construcció de l’Estadi Johan Cruyff. El club blaugrana ha comprat uns terrenys adjacents a la Ciutat Esportiva (Tennis El Forn) i ara com ara treballa en el condicionament d’aquestes terres per aixecar el nou estadi blaugrana. 

El camp que retrà homenatge etern a Johan Cruyff serà l’escenari dels joves que esperen per pujar al primer equip. S’espera que les obres finalitzin la temporada 2017/2018. És la primera pedra del denominat com Espai Barça i l’obra té un pressupost de 12 milions d’euros. 

El terreny de joc tindrà 100×63 metres i serà tancat amb seients que voregen tot l’estadi. Constarà de 6.000 localitats, un aforament inferior al del Mini Estadi actual. L’estadi serà de categoria III de la UEFA i totes les graderies seran cobertes. 

Serà un camp “estil Premier”, amb una graderia doble a la zona de tribuna i una de simple als gols i laterals. Té un disseny més compacte que l’actual, per millorar l’ambient i ampliar-lo amb facilitat en cas que fos necessari. 

L’Estadi Johan Cruyff està en fase de construcció (l’aixecarà l’estudi Batlle i Roig) i està previst que s’inauguri el 2018. El pas previ al primer equip es farà sota l’imponent nom del pare futbolístic del Barça.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa