Món Esport
Collet, expresident de l’Espanyol, carrega contra Piqué

Joan Collet, expresident de l’Espanyol, ha aprofitat una entrevista a Perico que vola per dir la seva opinió sobre Gerard Piqué. Segons l’exmàxim dirigent perico, que ha carregat contra el central blaugrana més d’una vegada per algunes de les declaracions que ha fet, “el seu problema és que a Catalunya li riuen totes les gràcies” i que “a ell li agrada buscar la polèmica, el debat”.

Encara que ha assegurat que “no tinc cap problema amb ell” ni “tinc la sort de conèixer-lo personalment com sí que he coincidit amb Puyol o Xavi”, Collet ha lamentat que en diverses ocasions hagi faltat al respecte l’Espanyol. “Moltes vegades s’ha passat i li ha faltat el respecte a l’Espanyol per voler agradar la seva gent. Jo no he volgut polemitzar mai amb ell, però sé coses que van passar en categoria d’alevins, d’infantils, de juvenils a la Ciutat Esportiva”, ha afegit.

Sembla que sigui el millor fill, el millor jugador, el millor empresari, el millor futur president…”, ha finalitzat en relació amb el tercer capità del Barça, que sempre que va a Cornellà-El Prat és rebut amb un ambient molt hostil i, en determinades ocasions, desagradable.Comentaris

 1. Icona del comentari de: Rocacorba a juny 18, 2020 | 22:37
  Rocacorba juny 18, 2020 | 22:37
  Problema cap, senyor Collet. En Piquè, es CATALA, juga amb el millor equip de futbol del Mon, que es un equip CATALA, i s'han acabat els complexes, de anar pel Mon, i dir amb veu baixa que est CATALA. S'ha acabat,ara, som molts, i ho dien molt fort i alt.
 2. Icona del comentari de: Desfilando por la Diagonal a juny 18, 2020 | 23:30
  Desfilando por la Diagonal juny 18, 2020 | 23:30
  Sr. Collet, el seu problema de debó, no es si li riuen totes les gracies al Piqué, sino que ha vostè, a CATALUNYA li foten fàstic totes les seves misèries i les dels socis ressentits, pro feixistes d´en Lara.
 3. Icona del comentari de: En fi a juny 18, 2020 | 23:54
  En fi juny 18, 2020 | 23:54
  Qui és aquest colet, ui si un poca pena, que no el coneix ni la seva mare. Per cert Joan, que has fet tu a la vida, vull dir de profit ... Parar la mà del grupo godo
 4. Icona del comentari de: No en nom meu! a juny 19, 2020 | 08:22
  No en nom meu! juny 19, 2020 | 08:22
  Jo se coses, jo se coses... o parles o calles, bocamoll! I jo no li ric les gràcies a aquesta persona. De fet crec que sou paràsits... que generan molt diners, si, però paràsits.
 5. Icona del comentari de: Francament a juny 19, 2020 | 09:55
  Francament juny 19, 2020 | 09:55
  Es bastant mes simpàtic que vostè.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa