Món Esport
Col·laboració de Thiago i Rafinha amb l’Hospital Clínic per combatre el coronavirus

Els germans Alcántara, Thiago i Rafinha, han volgut contribuir a l’emergència social pel coronavirus col·laborant amb la iniciativa Resposta Coronavirus! en favor de les necessitats de l’Hospital Clínic de Barcelona. Segons un comunicat conjunt de l’Alcántara Family Foundation i l’hospital, els Alcántara lideren una campanya de crida entre els seus milions de seguidors per fer front a la Covid-19 des del vessant mèdic i el científic.

“L’Hospital Clínic ha posat en marxa el projecte Resposta Coronavirus!, l’objectiu del qual és donar resposta amb la màxima urgència a la situació actual de la pandèmia del coronavirus en dos àmbits: d’una banda, millorar l’atenció als pacients i familiars. De l’altra, trobar una cura i nous tractaments per a la malaltia”, diu el comunicat.

“Des de l’Hospital Clínic s’impulsen prop de 15 projectes de recerca relacionats amb el virus SARS-CoV-2 i la malaltia que provoca, la Covid-19”, afegeix. Davant aquesta situació, Thiago i Rafinha, des de la Fundació que van estrenar l’any passat, col·laboren en la crida a aconseguir una resposta unida i solidària. L’Alcántara Family Foundation, que treballa en la integració social de nens i nenes de barris amb un entorn problemàtic, centra ara el seu esforç a “contribuir a la lluita massiva que exigeix aquest moment”.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa