Món Esport
Els clubs de futbol tindran prohibit promocionar cases d’apostes a partir de la temporada vinent

El ministre espanyol de Consum, Alberto Garzón, ha enviat una carta aquest dimecres als presidents dels 25 clubs de futbol que han signant contractes de patrocini per als pròxims anys amb empreses de cases d’apostes per avisar-los “que han d’extingir aquests acords al final de temporada”. Fonts del departament que dirigeix Alberto Garzón han detallat que diversos clubs havien sol·licitat moratòries de fins a tres anys –similars a les de l’entrada en vigor de la publicitat del tabac– per poder continuar exhibint els seus patrocinis.

En aquest sentit, les citades fonts han manifestat que, en la seva missiva, Garzón ha informat els responsables dels clubs que el Ministeri portarà al Consell de Ministres en els pròxims dies el Reial Decret que regularà la publicitat del joc. Així mateix, han aclarit que el pròxim 30 d’agost serà la data per a l’entrada en vigor de la prohibició dels patrocinis vigents. “Una cancel·lació immediata amb la temporada 2020/21 ja iniciada podria suposar la fallida de diversos projectes esportius”, han manifestat.

Finalment, han informat que la resta de clubs de LaLiga Santander i LaLiga SmartBank han rebut també una altra carta de caràcter informatiu.Més notícies

Benedito: “Vaig advertir moltes vegades de l’amenaça que suposaven Bartomeu i la seva junta”

Notícia: Benedito: “Vaig advertir moltes vegades de l’amenaça que suposaven Bartomeu i la seva junta”
Comparteix
Agustí Benedito atén 'El Món' i repassa unes últimes hores molt mogudes al Barça després d'una dimissió que posa punt final a "10 anys de gestió nefasta"
Notícia: Benedito: “Vaig advertir moltes vegades de l’amenaça que suposaven Bartomeu i la seva junta” - Mobile

Carles Tusquets, president de la comissió gestora del Barça

Notícia: Carles Tusquets, president de la comissió gestora del Barça
Comparteix
La comissió que dirigirà el club blaugrana fins a la celebració de les eleccions serà constituïda aquest dijous
Notícia: Carles Tusquets, president de la comissió gestora del Barça - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa