Món Esport
Laporta torna a pronunciar-se sobre el possible retorn de Messi

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, va deixar anar una bomba durant la gira de pretemporada que el primer equip masculí ha fet als Estats Units. El dirigent va assegurar que “m’agradaria que Messi es retirés al Barça”. Ara, però, durant la roda de premsa corresponent a la presentació de Jules Koundé, ha matitzat les seves paraules per respectar així el Paris Saint-Germain, club en el qual juga l’argentí.

Preguntat per si l’afició té dret a il·lusionar-se amb aquest possible retorn, el president s’ha posat seriós i ha recalcat que “no ho comentaré, perquè és un jugador del PSG”. A més, el fet que als Estats Units hagués anat tan enllà es deu a que “m’ho van preguntar en una situació més relaxada. Hi havia mitjans latinoamericans que volen saber informació de Messi. Però no comentaré res mes sobre aquest tema. És un jugador que tenim en el record. A més, penso que el Barça té un deute moral amb ell“.

El futur de Leo Messi, una incògnita

Messi acabarà contracte amb el PSG l’estiu vinent. És a dir, l’any 2023. Hi ha molts culers que desitgen que quan s’esgoti el seu contracte vigent, torni al Barça. Això, però, és una utopia. I és que l’argentí podria o bé optar per continuar més temps al Parc dels Prínceps, o bé recalar a un altre club.

Segons diversos mitjans, l’Inter de Miami, presidit per David Beckham, ha contactat amb ell per explicar-li el projecte que té a la MLS, mentre que Newell’s Old Boys, el club on l’ex jugador blaugrana es va iniciar (a les categories inferiors) sempre somniarà amb incorporar-lo. La seva etapa com a jugador a Can Barça podria estar tancada. Això sí: al futbol mai no es pot descartar res.

El que va dir Laporta sobre Messi als Estats Units

I és que com bé va indicar Laporta a diversos mitjans al continent nord-americà, aquest retorn “és una aspiració que tinc com a president i m’agradaria que passés, perquè jo he estat corresponsable d’aquest final que considero provisional. L’etapa de Messi al Barça no va acabar com tots volíem, sinó que va estar molt condicionada per motius econòmics. És per això que tenim un deute moral i, en aquest sentit, ens agradaria que el final de la seva carrera fos amb la samarreta del Barça i aplaudit per tots els camps on vagi”.

Passi el que passi, el que passarà de ben segur és un homenatge a l’argentí. Com que va marxar de forma força inesperada i el seu adeu es va anunciar al mes d’agost de 2021, no se li va poder fer un comiat a la seva altura. A més, en la temporada anterior l’entrada de públic als estadis estava prohibida com a conseqüència de les restriccions sanitàries a causa de la pandèmia de la Covid-19.



Més notícies
Jules Koundé, jugador del Barça | Europa Press
Koundé revela la primera conversació que ha tingut amb Xavi
Notícia: Koundé revela la primera conversació que ha tingut amb Xavi
Comparteix
El tècnic del Barça ha demanat una sèrie de coses al francès, que s'ha presentat aquest dilluns
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
El jugador del Barça que més ha sorprès el barcelonisme durant la gira
Notícia: El jugador del Barça que més ha sorprès el barcelonisme durant la gira
Comparteix
Raphinha ha estat el fitxatge que millor rendiment ha donat al Barça durant la gira pels Estats Units
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
El Barça podria traspassar fins a cinc jugadors en els propers dies
Notícia: El Barça podria traspassar fins a cinc jugadors en els propers dies
Comparteix
La situació dels cinc descartats de Xavi Hernández
Els jugadors del Barça celebren un gol a Nova York | FC Barcelona
El Barça acomiada la gira americana amb victòria i bon gust de boca (0-2)
Notícia: El Barça acomiada la gira americana amb victòria i bon gust de boca (0-2)
Comparteix
Els blaugranes han estat molt superiors als New York Red Bulls i han guanyat amb claredat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa