Món Esport
Laporta s’emociona durant un discurs per defensar el Barça

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha comparegut aquest dilluns davant mitjans de comunicació. En un acte amb els capitans de les seccions masculines del club i del futbol femení, el dirigent ha parlat davant també de capitans d’equips formatius del club, entre altres coses, per defensar el club en el context del cas Negreira, que tantes crítiques i atacs està generant, i ho ha fet amb molta passió i emoció.

En la seva intervenció, Laporta ha començat reivindicant que “alguns, motivats per l’enveja, intenten erosionar la nostra reputació. Amb campanyes fetes des de la mala fe. El sentiment barcelonista ni es compra ni es ven. Tampoc s’embruta. I recentment, i aprofito, que estem reunits gent que ens estimem el club, hi ha uns atacs, ferotges, per tal d’embrutar el nostre escut. Que no tenen res a veure amb la realitat”.

Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press

Sobre aquests “atacs”, Laporta ha deixat clar que no quedaran impunes: “I podeu estar segurs que la junta directiva que tinc l’honor de presidir, ho defensarem amb totes les nostres forces. No ho aconseguiran, i sabeu per què? Ho estic veient en aquesta sala. Perquè us veig a vosaltres. Els capitans i capitana”.

“Perquè penseu que vosaltres teniu un rol cabdal, a l’hora de defensar i promoure els nostres valors. I això ho defenseu vestits amb la samarreta del Barça, o vestits de carrer, o com sigui. I dona gust, és un honor. Els joves heu d’aprendre de tot això”, ha continuat.

Laporta: “M’emociono perquè tinc moltes ganes d’enfrontar-me a tots aquests pocavergonyes”

A partir d’aquest moment, al president li ha costat seguir parlant a conseqüència de l’emoció que tenia. I ho ha explicat, amb un to molt contundent: “No penseu que m’emociono per debilitat. M’emociono perquè tinc moltes ganes d’enfrontar-me a tots aquests pocavergonyes que estan tacant el nostre escut. Que ningú es pensi que és per debilitat”.



Més notícies

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Per què X. ESTRADA va a les llistes D'ERC? LA DENÚNCIA FORMA PART DE LA PROPAGANDA? a març 14, 2023 | 09:38
    Per què X. ESTRADA va a les llistes D'ERC? LA DENÚNCIA FORMA PART DE LA PROPAGANDA? març 14, 2023 | 09:38
    Quin paper té Xavier Estrada, l'ex-àrbitre que ha denunciat Negueira? Temo que va ser induït per ERC, així es parlaria d'ell com a persona valenta i com a membre de la llista que presenta ERC a Lleida. No devien conèixer el mal que farien al Barça. O sí?
  2. Icona del comentari de: jg a març 14, 2023 | 10:44
    jg març 14, 2023 | 10:44
    no puedo creerme que el barça haya soltado tantos dineros durante tanto tiempo a un granuja como negreira creo que quedaré en shock el resto de mi vida culé

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa