Món Esport
Laporta explica per quin motiu no arriben més fitxatges al Barça

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha explicat durant la roda de premsa de la presentació de Kessié què ha de fer el Barça per tal d’incorporar a nous futbolistes que ja té aparaulats. Aquest seria el cas de Robert Lewandowski, que ja ha esmentat públicament que vol marxar del Bayern aquest estiu i que només contempla l’oferta dels blaugranes. No obstant això, el Barça encara ha de fer més gestions per evitar el problema del Fair Play financer, on espera tancar el mes de juliol amb un pressupost positiu.

La segona palanca s’endarrereix més del que es preveu

La solució passa per l’activació d’una segona palanca econòmica, on el Barça pretén cedir el 15% més dels drets televisius per tal de tancar l’any amb beneficis i tornar a la normativa de l’1/1 per deixar enrere l’1/4 o l’1/5, que estan condicionant al club per tal d’incorporar nous jugadors. “Primer hem d’activar la segona palanca. No serà fàcil. Un cop quedi activada recuperarem la normativa del fair play i treballarem en les incorporacions. No diré quantes en farem, però volem complir amb les expectatives de l’entrenador.”, ha esmentat el president del Futbol Club Barcelona.

Laporta també ha esmentat com està gestionant el Barça les palanques per tal de ser tan rendibles com sigui possible. “Ara estem estudiant com utilitzar els diners de les palanques. Una part va destinada al deute, una altra a la inversió, i tot plegat per tenir un pressupost positiu. El grau de dificultat de la segona palanca és més gran que la primera. La idea és fer-la durant el juliol i tancar-ho durant la segona quinzena de mes.” Això suposarà que Laporta haurà d’endarrerir el seu viatge als Estats Units per tal de tancar l’acord.

Mateu Alemany pretén reconduir els salaris que no s’adeqüen als jugadors

A més a més, el Barça necessita reforçar el planter, ja que està previst que alguns jugadors marxin i que els salaris comencin a adequar-se al que realment pertoca i no al que s’han vist fins ara. “Hi ha salaris excedits. Des de fa un any estem treballant per reconduir-los. El cas de Coutinho o Griezmann s’han anat solucionant. Esperem establir un equilibri de mercat a curt o mig termini. Aquest és el nostre objectiu i per assolir-ho hem de reconduir-ho.”, ha dit el director esportiu del Barça, Mateu Alemany.

Laporta busca solucionar el problema del Barça amb els jugadors que no vol Xavi

Joan Laporta també s’ha pronunciat per tal d’explicar com està actuant el Barça amb els jugadors que no compten per Xavi durant la temporada vinent. “Nosaltres tenim un respecte absolut amb els jugadors del Barça. Si el tècnic no contempla algun futbolista, hem de buscar un nou acord amb ells. Els jugadors pretenen tenir un nivell de contracte semblant a un altre club i això ho dificulta encara més. És un projecte que s’està fent des de fa temps, es tracta que tots parlem clar i finalment s’imposarà la lògica. Tot plegat s’ha anat treballant durant la temporada, ara només queda executar les noves negociacions.”, ha afirmat el president del Barça per tancar amb el tema.



Més notícies
Sandro Rosell, expresident del FC Barcelona | Europa Press
Rosell comenta que el Barça va viure la millor dècada amb ell i Bartomeu
Notícia: Rosell comenta que el Barça va viure la millor dècada amb ell i Bartomeu
Comparteix
Sandro Rosell comenta que les dades estan sobre la taula amb els títols que va assolir el club
Franck Kessié, nou jugador del FC Barcelona amb Joan Laporta durant la seva presentació | Lluís Pérez Jacas
Kessié explica els motius que l’han portat a fitxar pel Barça de Xavi
Notícia: Kessié explica els motius que l’han portat a fitxar pel Barça de Xavi
Comparteix
Kessié, primer fitxatge d'estiu del Barça: "Quan et truca Xavi et poses content, vol dir que fas bé la feina"
Ansu Fati, jugador del FC Barcelona | Europa Press
El barcelonisme es pot tranquil·litzar sobre l’estat d’Ansu Fati
Notícia: El barcelonisme es pot tranquil·litzar sobre l’estat d’Ansu Fati
Comparteix
Dr. Ramon Cugat: "He parlat amb el pare d'Ansu Fati i m'ha dit que el jugador està bé"
El Camp Nou, en arxiu | Europa Press
El Barça anuncia dos rivals molt sorprenents per al Gamper
Notícia: El Barça anuncia dos rivals molt sorprenents per al Gamper
Comparteix
El Pumas mexicà s'enfrontarà a l'equip masculí i el Montpeiller francès al femení

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa