Món Esport
Piqué nega haver insultat Gil Manzano i carrega contra els àrbitres

Gerard Piqué, llegenda del Futbol Club Barcelona, ha concedit la seva primera entrevista des que ha deixat de ser futbolista del primer equip blaugrana. Després d’una setmana molt sentimental, amb el comiat històric al Camp Nou i els famosos insults propinats a l’àrbitre Gil Manzano durant l’Osasuna-Barça, el català ha conversat amb el comunicador Ibai Llanos al canal de Twitch d’aquest. Entre moltes altres coses interessants que ha explicat, ha donat la seva versió del que va passar a El Sadar. Piqué ha negat aquesta versió.

Cal recordar que en l’acta arbitral del matx, Gil Manzano hi va indicar que va expulsar el defensa en el descans després que aquest li digués “has vist quin córner ens has xiulat? Ets l’àrbitre que més ens ha fotut, amb diferència”. A més, a continuació hi va escriure que Piqué li va dir que “és una puta vergonya, em cago en la teva puta mare“.

Piqué i la “manca d’empatia” de Gil Manzano i els àrbitres

I ara, en la conversació de Twitch amb Ibai, en primer lloc, Piqué ha admès que va pronunciar la frase que va propiciar l’expulsió, però ha lamentat la poca llibertat d’expressió que hi ha al futbol espanyol: “Jo a la mitja part, després de l’arbitratge, que tots coincidim que ens va perjudicar i molt: la jugada del primer gol no és córner, hi ha una falta, la primera targeta groga de Robert Lewandowski és rigorosa i hi ha una sèrie de coses que crec que a més no són dubtoses… És incomprensible que assenyali córner. Malgrat tot, vaig a parlar amb l’àrbitre. Vaig a comentar-li diverses jugades, i es pot veure al vídeo del Canal Plus”.

Lewandowski parla amb Gil Manzano després de l'expulsió | FC Barcelona
Lewandowski parla amb Gil Manzano després de l’expulsió | FC Barcelona

La comparació entre els àrbitres espanyols i anglesos

A continuació, Piqué ha explicat que “jo entro al túnel de vestuaris, i li dic simplement que sempre ens perjudica. I ja amb això m’expulsa. No l’insulto. M’assenyala, i diu a Carles Naval “està expulsat”. No vaig dir res i ell m’expulsa. Em sorprèn que m’expulsi per això. Míster Chip acaba de treure una estadística que ensenya que a Espanya s’expulsa cinc cops més jugadors que a Anglaterra. A la mínima t’expulsen. No pots dir res. En això la Lliga és molt diferent de la Premier League”.

Així ha negat Piqué haver insultat Gil Manzano

Un cop lamentada l’expulsió, Piqué ha passat a negar els insults que segons Gil Manzano va pronunciar: “Jo ja expulsat entro al vestidor, i el de vestuari de l’àrbitre està just al costat. Entro amb més companys, i n’hi ha un que dins del vestidor diu la frase [la de “em cago en la teva puta mare]. I l’àrbitre la sent des del seu vestidor, i em posa les paraules a la meva boca“.

“Jo no vaig ser. I a mi m’expulsen per dir-li que “sempre ets el mateix”. El que posa a l’acta ja és un cop estic expulsat. És una anècdota perquè no té cap impacte, però el que pot passar… en un vestidor que t’expulsen perquè sí. Les càmeres ho segueixen tot i no li dic res perquè m’expulsi. Als àrbitres els falta empatia, i que tu puguis parlar amb ells. Que li diguis que no és córner i que com a mínim et digui que “no ho he vist”. Però no: va passar de mi, amb indiferència”.



Més notícies
Gerard Piqué, exjugador del Barça | FC Barcelona
El motiu pel qual Piqué ha acabat expulsat en el seu últim partit al Barça
Notícia: El motiu pel qual Piqué ha acabat expulsat en el seu últim partit al Barça
Comparteix
El català ha vist la targeta vermella al descans, sense haver sumat cap minut contra l'Osasuna
Xavi Hernández i Gerard Piqué durant el darrer partit del central català al Camp Nou | Europa Press
Xavi lamenta l’actitud de Piqué en el seu últim partit al Barça
Notícia: Xavi lamenta l’actitud de Piqué en el seu últim partit al Barça
Comparteix
El tècnic blaugrana ha afirmat en roda de premsa que Piqué hauria jugat minuts contra l'Osasuna
Pedri, autor del primer gol contra l'Osasuna | FC Barcelona
Victòria miraculosa del Barça abans de l’aturada pel Mundial (1-2)
Notícia: Victòria miraculosa del Barça abans de l’aturada pel Mundial (1-2)
Comparteix
L'Osasuna ha començat guanyant i Lewandowski ha estat expulsat al minut trenta
Gerard Piqué, durant la presentació del Barça de la temporada 2015/2016, al Trofeu Joan Gamper | FC Barcelona
Es retira Piqué: s’apaga una de les estrelles blaugranes amb més brillantor
Notícia: Es retira Piqué: s’apaga una de les estrelles blaugranes amb més brillantor
Comparteix
El central català ha estat més que un jugador, i deixa un llegat històric

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gulf a novembre 10, 2022 | 09:50
    Gulf novembre 10, 2022 | 09:50
    Piqué LEGEND!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa