Món Esport
Les claus del gran inici de temporada de Pedri
  • CA

Pedri està sent, sense cap mena de dubte, la gran sensació de l’inici de temporada del Barça. El futbolista canari, de només 17 anys, s’ha guanyat la confiança de Ronald Koeman, ha disputat molts minuts i ha estat titular en els que, de moment, han estat els partits més importants del curs, davant la Juventus i el Reial Madrid. El seu gran nivell no només ha sorprès tots els afeccionats culers, també ha estat inesperat per als companys de vestidor, per al cos tècnic i, fins i tot, per a la secretaria tècnica que va fitxar-lo. Ningú no es podia imaginar que seria una incorporació de rendiment immediat.

En una entrevista a l’Agència EFE, Pedri ha repassat els seus primers mesos al Camp Nou i ha explicat com veu i entén el futbol. La seva forma de pensar permet comprovar que no és casualitat que estigui exhibint-se al costat dels millors jugadors del món. Està molt centrat en el que pot controlar i l’enorgulleix que el comparin amb Iniesta o Laudrup, però té molt clar que ell ha de fer el seu propi camí: “Que et comparin amb jugadors com ells està molt bé, però jo he de ser en Pedri i fer la meva carrera. És clar que m’he fixat en Iniesta i Laudrup per aprendre, però jo vull ser jo mateix i progressar”.

Preguntat pels vídeos de highlights que circulen sobre ell a les xarxes socials, ell confessa que els ha vist, però també remarca que ho ha fet per fixar-se en els errors. “Sempre veig els partits repetits per detectar en què m’he equivocat. Em quedo més amb les coses que faig malament que amb les que faig bé. Crec que aquest és el millor mètode per créixer dia a dia”, argumenta amb la tranquil·litat pròpia d’aquells jugadors que fa anys que competeixen. “El que estic aconseguint és un orgull, però el que he de fer és seguir treballant per aconseguir els màxims minuts”, insisteix.

Koeman va demanar públicament als seus futbolistes que s’atreveixin més a acabar les jugades, quelcom que ajudarà l’equip a marcar més gols. L’alumne prodigiós, és clar, ja treballa per satisfer el seu entrenador i “cada dia que puc, practico el xut després dels entrenaments i també intento millorar en l’aspecte físic”. Pedri parla de Messi, amb qui té una relació “molt bona” gràcies “als consells que em dona a dins del camp”, amb respecte: “Intento escoltar-lo sempre i aprendre d’ell. M’anirà molt bé”. De tant en tant, no obstant això, fins i tot les persones més madures necessiten sentir-se nens. “Encara no li he demanat cap samarreta, però ho vull fer. Crec que és un record que tothom vol tenir”, sentencia.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa