Món Esport
Així estaria la classificació sense les errades imperdonables dels jugadors del Barça
  • CA

La temporada del Barça no està sent gens bona, especialment pel que fa a la Lliga. Amb els números a la mà, l’equip està fent els pitjors registres des del 1987, curs en el qual, a la desena jornada, havien sumat els mateixos catorze punts que ara, cosa que suposa que s’han deixat més de la meitat dels punts possibles.

Tot i això, el joc de l’equip dirigit per Koeman no està sent tan soporífer i gris com en la curta etapa de Quique Setién a la banqueta i les ensopegades a la Lliga estan venint per altres vies. La falta d’encert en podria ser una, el difícil calendari una altra, però la que més destaca i la que més costa de perdonar és la de les errades infantils, evitables i no provocades.

El Barça s’ha deixat fins a set punts a causa de pífies individuals: el malentès entre Neto i Piqué contra l’Alabès, la pèrdua del mateix central català i la mala sortida de Ter Stegen contra l’Atlètic de Madrid i, al Carranza, per partida doble, el cop de cap en pròpia porteria de Mingueza i l’error en cadena entre Jordi Alba, Lenglet i el porter alemany blaugrana. A Vitòria es va passar d’una victòria a un empat, al Wanda Metropolitano d’un empat a una derrota i contra el Cadis d’una victòria a una derrota.

La classificació

És evident que aquest és un exercici de futbol ficció i que en cap cas es pot assegurar a ciència certa que sense aquests errors el partit hauria acabat de la mateixa forma, però sense els gols dels rivals. Tot i això, val la pena destacar que la quantitat de punts que s’han perdut en aquests partits han condemnat al Barça a la mala posició que ocupa a la classificació, només tres punts per sobre de la zona de descens.

Així doncs, si els blaugrana haguessin sumat aquests set punts, ara mateix serien tercers a la classificació amb 22 punts, dos punts per sobre del Reial Madrid i amb un partit menys i a només dos punts de la Reial Societat. A més, l’Atlètic de Madrid, que hauria deixat de sumar dos punts al Wanda contra el Barça, també estaria només dos punts per sobre dels blaugrana.

EquipPunts
Atlètic de Madrid24
Reial Societat24
Futbol Club Barcelona22
Reial Madrid20

 

 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa