El Clàssic, el 18 de desembre i amb Dembélé

Barça i Madrid ja han traslladat a la Federació la seva voluntat de jugar aquell dia un partit en el qual el francès hi podrà ser

Encara no és oficial, però tots els camins apunten a la mateixa direcció: el partit entre el Barça i el Reial Madrid es disputarà el dimecres 18 de desembre. Els dos clubs han demanat que sigui així, la Reial Federació Espanyola de Futbol hi està d’acord i, ara, només cal que el calendari s’ajusti, ja que per a aquella setmana hi ha previstes algunes eliminatòries de la Copa del Rei. Javier Tebas s’hi va posicionar en contra, però el president de la Lliga haurà d’acabar cedint.

Sigui com sigui, el que sí que està confirmat és que el millor partit de la temporada a la Lliga Santander no es disputarà el 26 d’octubre com estava previst. I això es traduirà en un avantatge esportiu per a Ernesto Valverde: el tècnic extremeny podrà comptar amb Ousmane Dembélé, que en principi s’havia de perdre el compromís per sanció. Amb motiu de la modificació en qüestió, el francès complirà el període de càstig per dir a Mateu Lahoz “eres muy malo” en els duels davant l’Eibar i el Valladolid.

Més informació

Nou comentari