Món Esport
Cinc positius per coronavirus a l’Atlètic, rival del Barça als quarts de la Champions femenina
  • CA

L’equip femení de l’Atlètic de Madrid ha confirmat que no ha pogut reprendre els entrenaments per preparar el partit de quarts de final de la Women’s Champions League contra el Barça, previst per al pròxim 21 d’agost a les sis de la tarda, per l’aparició de quatre casos positius més per coronavirus. “L’Atlètic s’ha vist obligat a mantenir la suspensió dels seus entrenaments i el confinament de totes les seves jugadores, cos tècnic i auxiliars després de l’aparició de quatre casos positius més en les proves PCR realitzades després del positiu confirmat el divendres passat, que va motivar la paralització de l’activitat esportiva”, ha assenyalat el club matalasser en un comunicat.

De la mateixa forma, el conjunt madrileny ha indicat que “ha decidit, com a mesura preventiva, el cessament temporal de tota l’activitat i el tancament del Centro Deportivo Wanda Alcalá de Henares, el seu lloc d’entrenament, que ha estat desinfectat”. “Els cinc casos són asimptomàtics i estan aïllats en els seus respectius domicilis en comunicació contínua amb els serveis mèdics del club, que estan controlant individualment tots els casos seguint les pautes del protocol de la Covid-19. En els pròxims dies se sotmetran a noves proves, tal com marquen les indicacions de les autoritats sanitàries”, ha explicat l’Atlètic.

Divendres passat, el club matalasser va haver de suspendre el seu amistós del dissabte contra l’Athletic Club per l’aparició del primer cas positiu. L’equip madrileny, en principi, ha de jugar contra el Barça d’aquí a nou dies amb un lloc a les semifinals de la Women’s Champions League en joc. Caldrà veure si el compromís es pot disputar amb normalitat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa