Cinc jugadores del Barça aspiren a formar part de l’onze ideal del 2016

Per primera vegada, l’equip femení del Barça té representació entre les 55 candidates a formar part de l’onze FIFPro 2016. Jenni Hermoso, Alexia Putellas, Marta Torrejón, Andressa Alves i Line Roddik han superat el penúltim tall de l’elecció, que culminarà el proper 8 de març amb la publicació de l’equip ideal de l’any. El sindicat mundial de futbolistes escruta les votacions on, per segon any, hi havia més de 3.000 jugadores de 47 països.    

D’aquesta manera, el Barça és el quart club amb més representats a la llista, per darrere de l’Olympique de Lió (11), París Saint-Germain (7) i Wolfsburg (6). Les blaugrana lluiten per la seva consolidació a nivell internacional després de dues edicions consecutives classificant-se pels quarts de final de la Champions League.

 

Les altres candidates

 

Entre la resta de futbolistes que conformen la llista, destaquen les porteres Andreea Paraluta –fitxada aquesta temporada per l’Atlètic de Madrid-, Katarzyna Kiedrzynek (PSG) i Hope Solo. Pel que fa a les defenses, hi ha noms com Nilla Fischer (Wolfsburg), Irene Paredes (PSG), Wendie Renard (Olympique de Lió) i Ali Riley (Rosengard).

Entre les migcampistes, sobresurten Melanie Behringer (Bayern de Munic), Verónica Boquete (PSG), Caroline Seger (Olympique de Lió), Marta Vieira (Rosengard) i Carly Lloyd, la guanyadora del premi The Best a la millor jugadora del món i fitxada recentment pel Manchester City.

 

Finalment,  els noms de les davanteres que més ressonen són Cristiane i Shirley Cruz (PSG), Anja Mittag (Wolfsburg), Lotta Schelin (Rosengard), Christine Sinclair (Portland Thorns) i Alex Morgan, l’estrella estatunidenca que s’ha incorporat a l’Olympique de Lió.Nou comentari