Món Esport
Cesc Fàbregas deixa en evidència l’autor d’una piulada catalanòfoba

El migcampista del Mònaco i exjugador del Barça Cesc Fàbregas va mostrar la seva admiració pel migcampista blaugrana Gavi a través de les xarxes socials. Fàbregas va assegurar que Gavi estava fent un gran partit defensivament. A més, l’exbarcelonista considera que Gavi era un exemple “per ensenyar als joves que l’edat no importa si tens una gran actitud i determinació”. El jugador del Mònaco afirma que aquesta qualitat “és la que més valora l’entrenador d’avui dia, per damunt del talent individual”.

El fet que el Barça disposi d’un jugador jove amb molt de talent i que, a més, sigui convocat per la selecció espanyola per davant d’alguns futbolistes del Reial Madrid no ha assentat gaire bé a alguns aficionats madridistes. Bon exemple d’això és la piulada d’un seguidor blanc on assegurava que “Si Gavi s’anomenés Antonio Blanco i no fos català, l’opinió seria diferent. Esteu arruïnant la selecció que tant estimo amb aquest fanatisme“.

El ridícul d’aquest usuari de Twitter no ha pogut ser més gran. Cesc Fàbregas li ha contestat que “Gavi no és català, amic. Informa’t abans de parlar“. El jugador del Mònaco té tota la raó del món. Gavi va néixer a la localitat sevillana de Los Palacios y Villafranca. El jove futbolista va arribar a La Masia amb onze anys, és a dir, el 2015.

El mateix usuari de Twitter que qualificava de català a Gavi ha intentat recular hores després conscient del gran ridícul que havia protagonitzat. La seva resposta a Fàbregas ha estat la següent: “Jo no sóc el teu amic. Tret d’això, jo no dic que sigui català, ho dieu vosaltres o així el definiu. Potser has d’informar-te tu de la teva terra”. En aquesta resposta, ha enllaçat una notícia de La Vanguardia de l’any 2019, on no es fa cap mena de referència a Gavi.Nou comentari

Comparteix