Món Esport
Setién: “Ens ha faltat capacitat per gestionar la pilota”
  • CA

Quique Setién ha lamentat la falta de contundència del seu equip a Balaídos, que ha provocat que s’hagi acomiadat pràcticament de la Lliga. Segons el seu parer, al Barça li ha faltat “una mica de capacitat per gestionar millor la pilota” i “contundència per transformar el joc que hem fet en gols”, ja que “la superioritat de la primera meitat ha estat suficient per resoldre el partit i afrontar tots els minuts que quedaven amb més tranquil·litat”. “Hem de millorar certes coses, però espero que la situació canviï”, ha dit.

I és que, encara que el seu rostre deia exactament el contrari, el càntabre no s’ha volgut mostrar pessimista davant els mitjans de comunicació. “És veritat que fa onze jornades estàvem amb dos punts d’avantatge i ara el Madrid ens traurà la mateixa distància si guanya demà. Cada vegada queda menys marge d’error i depenem d’una ensopegada del nostre rival per guanyar la Lliga, però nosaltres intentarem seguir sumant tots els punts possibles. A veure si tenim més solvència en diversos aspectes”, ha estat la seva valoració en relació amb les possibilitats blaugrana d’adjudicar-se la novena Lliga dels últims dotze anys.

“Ens agradaria ser més sòlids, però som ofensius i sempre busquem la victòria. Això, de vegades, genera descoordinació”, ha afegit Setién, que no creu que “hi hagi una causa única” per explicar els mals resultats del conjunt que dirigeix lluny del Camp Nou. Sobre la suplència de Griezmann, l’entrenador del Barça ha justificat que “no em fixo si els fitxatges són cars o barats”. “Hem optat per una altra alineació. Prenc decisions tècniques en funció del que veig i que no són capritxoses”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa