Món Esport
La celebració de Rakitic que fa enfurismar el barcelonisme
  • CA

Ivan Rakitic no ha amagat mai que sent un amor especial cap a Sevilla, tant per a la ciutat com per al club de futbol. El croat hi va jugar tres temporades, del 2011 al 2014, i va ser allà on va conèixer la seva dona. La seva vinculació amb la capital andalusa ha seguit molt viva, malgrat que ja fa sis anys que vesteix la samarreta del Barça. Ara, enmig de la greu crisi que viu el seu club, ha rebut moltes crítiques per haver celebrat amb una gran eufòria l’Europa League aconseguida pel Sevilla.

En una entrevista a una televisió local, Rakitic s’ha mostrat profundament eufòric per la victòria del seu exequip i fins i tot s’ha llançat a la piscina amb roba com a mostra d’alegria i celebració per aquest triomf. Els usuaris de les xarxes socials que han vist aquestes imatges ho han criticat amb insistència, especialment els seguidors del Barça, ja que la situació al Camp Nou, consideren, no està per tanta festa. També li han recordat que ja va fer una cosa similar la temporada passada, després de la derrota a Anfield, quan va anar a la Fira d’Abril de Sevilla el dia següent.

Aquestes imatges han fet sospitar a molts que els rumors que situen Rakitic novament al Sánchez Pizjuán podrien estar agafant molta força. Aquesta demostració pública d’amor i afecte per al club andalús podria indicar que les negociacions amb el Sevilla estan avançades quan, de fet, les dues parts ja han reconegut que hi ha interès en aquest traspàs.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Són del Barça perquè són imbecils a agost 22, 2020 | 15:48
    Són del Barça perquè són imbecils agost 22, 2020 | 15:48
    O són imbecils perquè són del barça?
  2. Icona del comentari de: arturo de soria a agost 22, 2020 | 16:42
    arturo de soria agost 22, 2020 | 16:42
    Esto es profesionalidad

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa