Món Esport
La celebració peculiar de Cristiano: diferencia entre Espanya i Catalunya
  • CA

Després de marcar dos dels gols que van permetre a la Juventus assaltar el Camp Nou i assolir la primera posició del grup de la Champions, Cristiano Ronaldo va celebrar la victòria amb una piulada peculiar. El davanter portuguès, eufòric, va fer un tuit en què va diferenciar entre Espanya i Catalunya, quelcom que no ha passat desapercebut i ha generat un cert rebombori.

Sempre està bé tornar a Espanya i a Catalunya. Sempre és difícil jugar al Camp Nou contra un dels millors equips amb el qual m’he enfrontat. Avui hem estat un equip de Champions, una veritable família, forta i unida. Jugant així, no hem de tenir por de res fins a final de temporada. Som-hi!”, va escriure Cristiano al seu compte de Twitter, una publicació en què va afegir una fotografia de la plantilla torinesa al vestidor visitant del Camp Nou.

En zona mixta, el portuguès va donar continuïtat al seu discurs conciliador i va dir que “ha estat una gran nit”. “Sabíem que fer tres gols era pràcticament impossible, però hem començat molt bé el partit i a la mitja hora ja anàvem 0-2”, va explicar. Sobre Messi va remarcar que “sempre he tingut una relació molt cordial amb ell” i que “mai no l’he vist com a un rival, això és cosa de la premsa”. Sobre el penal inexistent que li va fer Araujo, Cristiano va apuntar que “no sé si ho era, però aquests contactes de vegades es xiulen”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa