El Reial Madrid ha anunciat aquest dimarts el retorn d’Iker Casillas. L’exporter s’ha incorporat a la Fundació del club blanc com a adjunt al director general. “Per al Madrid és un orgull que torni a casa el millor porter de la nostra història, una llegenda que representa els nostres valors”, ha comunicat l’entitat.

“Orgullós de tornar a casa. Afronto aquest nou repte amb tota la il·lusió i ganes del món. Gràcies per la benvinguda”, ha respost el mateix Casillas a través de les xarxes socials. El de Móstoles, d’aquesta forma, torna a un club amb què va guanyar 19 títols durant els 25 anys que va defensar la seva samarreta, entre ells 3 Copes d’Europa i 5 Lligues.

Després de la seva etapa al Porto i de l’intent frustrat de convertir-se en el president de la Federació Espanyola de Futbol, Casillas fa un nou pas en la seva carrera extraesportiva i s’encarregarà de coordinar les activitats –sobretot centrats en la tasca amb els col·lectius en risc d’exclusió social– que la Fundació del Madrid realitza a l’Estat i a la resta de països.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa