Casillas torna al Madrid

L’exporter ocuparà el càrrec d’adjunt al direcció general de la Fundació del club blanc

El Reial Madrid ha anunciat aquest dimarts el retorn d’Iker Casillas. L’exporter s’ha incorporat a la Fundació del club blanc com a adjunt al director general. “Per al Madrid és un orgull que torni a casa el millor porter de la nostra història, una llegenda que representa els nostres valors”, ha comunicat l’entitat.

“Orgullós de tornar a casa. Afronto aquest nou repte amb tota la il·lusió i ganes del món. Gràcies per la benvinguda”, ha respost el mateix Casillas a través de les xarxes socials. El de Móstoles, d’aquesta forma, torna a un club amb què va guanyar 19 títols durant els 25 anys que va defensar la seva samarreta, entre ells 3 Copes d’Europa i 5 Lligues.

Després de la seva etapa al Porto i de l’intent frustrat de convertir-se en el president de la Federació Espanyola de Futbol, Casillas fa un nou pas en la seva carrera extraesportiva i s’encarregarà de coordinar les activitats –sobretot centrats en la tasca amb els col·lectius en risc d’exclusió social– que la Fundació del Madrid realitza a l’Estat i a la resta de països.

Més informació

Nou comentari