Món Esport
El cas Abidal comença a esclarir-se gràcies a les exploracions mèdiques

Els informes forenses revelats per la Cadena SER han confirmat que el cosí d’Éric Abidal, Gérard Armand, va ser donant de fetge sense cap mena de dubte perquè la cicatriu que té és perfectament compatible amb la donació de l’òrgan en qüestió. Fonts properes a la defensa han assegurat a la ràdio citada que les proves practicades a l’Hospital de la Vall d’Hebron també han arribat a la mateixa conclusió i que, per tant, ara només falta per determinar, documentalment, que són cosins.

Ara fa uns mesos, la jutge va demanar, a la diplomàcia espanyola a Lió, els certificats de naixement de tots dos per comprovar el parentiu, però la gestió no va prosperar. El motiu del dubte de la seva relació familiar es troba en les declaracions de l’actual secretari tècnic del Barça i el seu cosí al jutjat, en les quals hi havia discordança i contradiccions pel que fa a la filiació. D’aquesta forma, s’ha tancat un nou capítol, però el cas Abidal, que a poc a poc es va esclarint, encara no està del tot tancat.Comentaris

 1. Icona del comentari de: Ramon a abril 09, 2020 | 15:13
  Ramon abril 09, 2020 | 15:13
  Ara sembla que el frau del fetge del cosí no era estava en el fetge sinó en el cosí. En qualsevol cas, frau n'hi ha d'haver per força perquè, si no, l'enxampada telefònica no tindria explicació possible.
 2. Icona del comentari de: El problema no és el fetge, és el feixisme a abril 09, 2020 | 19:05
  El problema no és el fetge, és el feixisme abril 09, 2020 | 19:05
  Si en lloc de ser l Abidal, fos qualsevol del Madriz, mai n'haurien dit res, el problema és que és del Barça i la justícia apañola ja se sap...
 3. Icona del comentari de: Gatvell a abril 09, 2020 | 19:51
  Gatvell abril 09, 2020 | 19:51
  Em sembla que el concepte de "cosí" pot arribar a ser molt diferent a Europa de molts llocs de l'Àfrica. Hi ha famílies extenses molt àmplies i amb molts cosins o parents que es consideren cosins encara que no ho siguin en el sentit estricte d'aquí. I si hi ha poligàmia encara pot ser més complicat.
 4. Icona del comentari de: Ramon a abril 10, 2020 | 20:37
  Ramon abril 10, 2020 | 20:37
  Li fan una putada absolutament indecent i a sobre li diuen "fill de puta" perquè es dol de la putada. En fer-se pública la telefonada, contracten el que tenen per "fill de puta" ni més ni menys que de secretari tècnic. Amb els resultats que tots sabem. Òbviament era perquè tenir-lo callat. Però... per què Rosell li diu a aquell altre del clan que han fet tràfic d'òrgan?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa