La carta dels jugadors del Barça a Bartomeu

El diari 'SPORT' ha avançat el contingut del missatge que els futbolistes del primer equip blaugrana enviaran a la junta directiva del club

Més enllà del vot de censura i les pròximes eleccions, la junta directiva de Josep Maria Bartomeu es troba en un embolic de despatxos important. L’economia del club està molt tocada des de l’inici de l’aturada per la pandèmia del coronavirus i el Barça està intentant retallar d’allà on pot. El mercat de fitxatges d’estiu ha estat un clar exemple de la situació delicadíssima que passa l’entitat pel que fa als diners i, ja que les vendes no han estat gaire fructíferes, el club busca salvar els mobles a la desesperada.

En aquest sentit, fa pocs dies s’anunciava una retallada salarial per a tots els empleats del Barça, incloent-hi els futbolistes del primer equip masculí. Els jugadors han mostrat el seu desacord des d’aquell moment, però el club no té gaire marge de maniobra i apel·la als jutjats com a darrera instància. De fet, els esportistes van rebre la notificació de la seva rebaixa salarial mentre estaven amb les seves respectives seleccions i amb 15 dies d’antelació respecte a la data en la qual s’executarà la reducció de sou.

Per tot això, els futbolistes s’han organitzat i enviaran una carta a la junta directiva de Josep Maria Bartomeu, a la qual ha tingut accés el diari SPORT i n’ha avançat el seu contingut. La intenció dels jugadors és negociar amb el club i arribar a un acord més favorable per a ells.

El missatge dels futbolistes es basa en tres punts, el primer dels quals és una queixa per les formes, ja que estarien disgustats pel fet que se’ls enviés un correu electrònic mentre estaven amb les seves eleccions; el segon és la reclamació d’explicacions, ja que el club estaria fent inversions importants mentre demanen aquesta rebaixa salarial; i el tercer és també una queixa pel que fa a la representació dels jugadors en aquesta negociació, ja que només un dels tretze membres de la mesa seria un futbolista implicat.

Més informació

Nou comentari