Món Esport
La carta contundent dels capitans de Barça contra la directiva de Bartomeu
  • CA

Nova carta dels capitans del Barça a la directiva de Josep Maria Bartomeu. Segons ha informat El Mundo, que ha tingut accés al text signat per Leo Messi, Sergio Busquets, Sergi Roberto i Gerard Piqué i els quatre homòlegs seus al filial –Álex Collado, Òscar Mingueza, Oriol Busquets i Jandro Orellana–, els futbolistes blaugrana han traslladat a la junta culer la seva negativa a permetre que “es violin els nostres drets”.

A través de la carta contundent, que va arribar a les oficines del Camp Nou dimarts passat, els capitans han tornat a demanar a la directiva que la seva rebaixa salarial sigui negociada al marge de la resta de treballadors i en el marc del Reial Decret 1006/1985, que regula la relació laboral dels esportistes professional. És especialment destacable que un dels signants, Gerard Piqué, ha acceptat adequar el seu contracte a la situació econòmica extremadament complicada que travessa l’entitat. La seva renovació ja ha estat anunciada, però això no impedeix que tota la plantilla no estigui unida en la seva reclamació.

“No tolerarem que el club violi els nostres drets amb els arguments exposats en la seva carta, en la qual que es considera que l’única manera d’obtenir el seu objectiu és a través d’accions conjuntes de tots els col·lectius i seccions del club quan al mateix temps es reconeix, contradictòriament, que algun d’aquests col·lectius i seccions ja han realitzat els ajustaments econòmics que pretenen dur a terme. Ens sembla vergonyós que se’ns ofereixi l’elecció d’un representant del nostre col·lectiu en una taula de 13 membres, és a dir, amb una capacitat dissuasiva nul·la”, argumenten els capitans.

Per últim, els futbolistes del primer equip i del filial del Barça també manifesten el seu “malestar i profunda decepció” per aquestes maniobres de la junta de Bartomeu, que “ignora qualsevol opinió que no vagi en la línia del que pretén imposar unilateralment”. “Tots els membres de la plantilla estem units i som conscients de la situació causada per la pandèmia. Som els primers a esforçar-nos per ajudar el nostre club, com ja hem fet, però en cap cas tolerarem que serveixi de pretext per abusar dels nostres drets”, sentencien.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa