Món Esport
Les carpetes obertes del Barça en l’operació sortida
  • CA

El Barça ha accelerat l’operació sortida aquesta setmana: el club blaugrana ha traspassat Arturo Vidal, Nélson Semedo i Luis Suárez, tres futbolistes que s’afegeixen a Ivan Rakitic en la llista de damnificats després de la catàstrofe a Lisboa. Les seves vendes, especialment la del lateral portuguès, i la d’Arthur Melo han permès alleugerir la massa salarial i, per tant, obrir la porta a noves incorporacions. Sergiño Dest, futbolista de l’Ajax, podria ser el primer a arribar. Que s’hagi encetat el capítol de fitxatges, no obstant això, no vol dir que el de les baixes s’hagi acabat. Encara queda feina a fer.

La principal carpeta que vol tancar ara el Barça és la de l’últim pes pesant de la plantilla a marxar del club aquest estiu: Samuel Umtiti. El central francès no entra en els plans de Ronald Koeman i, a més, els seus problemes constants amb les lesions no juguen a favor seu. Com tampoc ho fa el salari elevat que ingressa cada any i que, de retruc, fa que encara sigui més important desprendre’s d’ell. De moment, no hi ha hagut cap informació, filtració ni rumor sobre algun equip interessat en els serveis d’un futbolista que no ha parat de devaluar-se des del Mundial de Rússia del 2018.

Al marge de l’excentral de l’Olympique de Lió, també hi ha més futbolistes del vestidor que podrien marxar abans del 5 d’octubre, quan es tancarà un dels mercats de fitxatges més atípics i estrambòtics de la història. A hores d’ara sembla molt complicat que Jean-Clair Todibo i Rafinha Alcántara tinguin un lloc en el primer equip del Barça, així que és molt probable que siguin els pròxims a fer les maletes. Tampoc no es pot descartar que Junior Firpo i Martin Braithwaite abandonin el Camp Nou si arriba una oferta convincent per ells, encara que ara per ara tot sembla indicar que es quedaran.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa