Món Esport
Carmena, alcaldessa de Madrid: “Piqué, t’estimem”
  • CA

Després de l’entrenament matinal del Barça, Gerard Piqué ha viatjat a Madrid per presentar el nou format de Copa Davis, que portarà la competició a la capital d’Espanya el 2019 i el 2020. El defensa català, impulsor d’aquest projecte innovador en el món del tenis, s’ha desfet en elogis cap a la ciutat que acollirà el nou format que proposa. “Espero que visqui una setmana màgica durant el temps que duri la competició”, ha declarat abans d’afirmar que “Madrid és una ciutat mundialment reconeguda i té instal·lacions magnífiques”.

 

“Fa dos o tres anys vaig pensar en un esdeveniment únic en el món del tenis en què els jugadors poguessin representar les seves nacions. Vam arribar a la conclusió que anar de la mà amb la Federació Internacional de Tenis era la millor solució. Vam treballar molt i el 16 d’agost, a Orlando, hi va haver un punt d’inflexió: l’aprovació del canvi de format de la Copa Davis, una competició de 118 anys d’història“, ha seguit valorant Piqué.

 

Manuela Carmena, alcaldessa de Madrid, també ha estat present en l’acte de presentació del nou torneig i ha fet unes declaracions més que sorprenents. “Quin bon somni que vas tenir, Gerard. Gràcies per la teva idea. T’estimem i t’admirem”. “L’esport és espectacle i estímul de participació. És meravellós que en aquests dos anys Madrid, que està identificada amb una gran capacitat d’innovació i com a ciutat que mai para, sigui la capital mundial del tenis”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa