Món Esport
Tusquets: “No em carregaré Koeman, ho està fent bé”
  • CA

Després de dues victòries consecutives, el Barça ha tornat a ensopegar a la Lliga. Els blaugrana han empatat contra el València al Camp Nou i se situen a vuit punts del líder, l’Atlètic de Madrid, i amb un partit més. El títol, que aquesta setmana encara semblava factible, cada cop s’allunya més i més i Ronald Koeman no és capaç de tocar cap tecla que faci funcionar l’equip.

En una altra temporada, el tècnic neerlandès podria haver estat destituït, però aquest no és un curs normal. Després de la dimissió de Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva, el Barça està en mans d’una junta gestora presidida per Carles Tusquets i aquesta no està pensada per prendre decisions com la de fer fora un entrenador.

Tot i això, el mateix Tusquets ha atès els mitjans del club després de l’empat i ha parlat com si fos president del club. “No em carregaré a Koeman. Ho està fent bé i, a més, aposta pel planter. Té tot el meu suport”, ha declarat. Amb aquestes paraules, Tusquets ha confirmat l’entrenador blaugrana al seu càrrec. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa