Món Esport
Carles Pérez no entén el seu traspàs a la Roma
  • CA

Carles Pérez va ser una de les grans sorpreses de l’inici de Lliga del Barça d’aquesta temporada 2019-2020. El darrer estiu, juntament amb Ansu Fati, va començar a comptar amb molts minuts per part d’Ernesto Valverde, gràcies al seu rendiment immediat. El davanter de Granollers va jugar dotze partits amb el primer equip i va marcar dos gols

Tanmateix, coincidint amb l’arribada de Quique Setién a la banqueta del Camp Nou, el Barça va buscar una sortida precipitada per a Pérez durant el mercat d’hivern. El jugador de la Masia va ser traspassat a la Roma per uns 15 milions d’euros. Amb els italians, el davanter vallesenc ha anotat dos gols i ha repartit tres assistències.

Un cop ha acabat la Serie A i el seu equip s’ha classificat per l’Europa League aconseguint la cinquena posició, Pérez ha atès l’Agència EFE per parlar de la seva adaptació a al Roma i la seva marxa del Barça. “Durant tota la vida vaig tenir ofertes per marxar. El més sorprenent és que decidissin prescindir de mi quan m’havien fet contracte amb el primer equip”, ha reconegut. El davanter de Granollers encara va més enllà i assegura: “Encara no entenc què va passar. O el club necessitava diners o hi ha alguna cosa que se m’escapa”.

A la vegada, Pérez també ha parlat de les diferències entre el Barça i la Roma. “Venia d’un ritme d’entrenaments molt fluix i a Itàlia he viscut un canvi molt contundent”, ha afirmat. Així, el jove futbolista de la Masia ha criticat la intensitat del conjunt blaugrana durant les preparacions dels partits. Tot i això, Pérez també assegura que està “molt content” i que ha “encertat el destí”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa