Carles Pérez no ha volgut marxar del Barça, el club que “ha estat, és i serà la meva casa”, sense acomiadar-se. L’extrem de Granollers ha utilitzat les xarxes socials per dir adeu al club blaugrana i la seva afecció, que “en tot moment m’ha mostrat un increïble suport i afecte”. El futbolista de 21 anys, que continuarà la seva progressió esportiva a la Roma, ha promès que “portaré amb mi allà on vagi tots els valors que aquest club m’ha inculcat des de petit”. Aquesta ha estat la seva carta de comiat:

“Benvolguda família culer. Ha arribat el moment dur de posar punt final a més de set anys en el club que ha estat, és i serà la meva casa. Només puc donar les gràcies a totes les persones que s’han creuat en el meu camí durant tots aquests anys. Moltes gràcies per deixar-me gaudir de moments inoblidables i per ensenyar-me a viure el futbol des del respecte, l’esforç, la humilitat, el treball en equip i l’ambició, valors que aquest club ens inculca des de petits i que portaré amb mi allà on vagi. Vull agrair a tota l’afició, de forma especial, l’increïble suport i afecte que m’ha mostrat en tot moment. Gràcies a tots de cor!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Querida familia culé: Ha llegado el duro momento de poner punto y final a más de 7 años en el club que ha sido, es y será mi casa. Solo puedo dar las gracias a todas las personas que se han cruzado en mi camino durante todos estos años en @fcbmasia, @fcbarcelonab y @fcbarcelona. Muchas gracias por dejarme vivir momentos inolvidables y por enseñarme a vivir el fútbol desde el respeto, el esfuerzo, la humildad, el trabajo en equipo y la ambición, valores que este club nos inculca desde pequeños y que llevaré conmigo allá donde vaya. Quiero agradecer a toda la afición, de manera especial, el increíble apoyo y cariño que me han mostrado en todo momento. Gracias a todos de corazón! 💙❤️

A post shared by Carles Pérez (@carlesperez7) onMés notícies

Els Lakers trenquen el silenci després de la mort de Kobe Bryant

La franquícia californiana dedica unes paraules a la seva llegenda a través de les xarxes socials

Nou comentari