Món Esport
Aleñá: “Necessito tornar a sentir-me futbolista”
  • CA

Carles Aleñá ha estat presentat aquest dilluns com a nou jugador del Getafe, equip al qual jugarà en qualitat de cedit fins al final d’aquesta temporada. El migcampista de Mataró no té la sensació que Ronald Koeman, que ha comptat molt poc amb ell, l’hagi fallat, però sí que ha confessat que necessita tornar a sentir-se futbolista i que vol tenir protagonisme per continuar creixent futbolísticament i personal.

“Em podria haver quedat al Barça, però havia de fer un pas endavant i intentar tenir minuts. No crec que Koeman m’hagi fallat. Hi havia jugadors que estaven davant meu i jo he hagut de ser valent per buscar oportunitats”, ha valorat. “Intentaré aportar el meu granet de sorra en un equip que ja està fet i adaptat al màxim nivell competitiu”, ha afegit.

Aleñá, de 23 anys, ha explicat que José Bordalás i Marc Cucurella han estat els principals artífexs de la seva cessió al Getafe. “M’ha donat confiança i ha fet que tot sigui molt fàcil. Em demana que jugui com ho sé fer”, ha apuntat sobre el primer, mentre que sobre l’exjugador blaugrana ha dit que “ha estat clau en la decisió que he pres, ja que em va assegurar que aquí estaria molt bé”.



Més notícies
Neymar, durant un partit del PSG | Europa Press
Neymar: “Hi ha hagut moments en què he volgut deixar el futbol”
Notícia: Neymar: “Hi ha hagut moments en què he volgut deixar el futbol”
Comparteix
“Una vegada vaig arribar al punt de preguntar-me a mi mateix si volia continuar”, revela el brasiler
Leo Messi, expulsat durant la final de la Supercopa | Europa Press
La possible sanció a Messi per la seva agressió a la final de la Supercopa
Notícia: La possible sanció a Messi per la seva agressió a la final de la Supercopa
Comparteix
L’argentí es perdrà els pròxims partits del Barça a la Lliga i la Copa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa