Món Esport
El canvi d’Arthur per Pjanic podria estar a prop
  • CA

L’intercanvi de jugadors entre el Barça i la Juventus de Torí pel qual Arthur Melo marxaria al conjunt italià i Miralem Pjanic arribaria a Catalunya podria estar més a prop que mai, segons ha avançat el periodista Gianluca Di Marzio en el seu blog personal i homònim. Ambdós clubs estarien molt interessats en poder efectuar aquesta transacció per tal de quadrar els pressupostos de cara a un mercat d’estiu que es preveu molt complicat per culpa del coronavirus i la crisi econòmica que ha ocasionat.

Si bé Barça i Juventus ho tenen pràcticament tot enllestit, se sap que el mateix Arthur és un dels problemes principals d’aquesta operació, ja que el brasiler sempre s’ha negat a marxar a Itàlia i ha assegurat estar content i satisfet a Barcelona. Ara però, i sempre segons Di Marzio, l’ex de Gremio podria haver fet un pas important cap al “sí” a la Vecchia Signora, ja que estaria començant a posar condicions i, per tant, s’estaria plantejant aquesta opció. Cal destacar que aquestes condicions encara no han transcendit.

Arthur Melo va arribar al Barça l’estiu de 2018 i ha donat mostres evidents de la seva qualitat. És un futbolista que, en el seu millor estat de forma, és capaç de recordar al mateix Xavi Hernàndez, però el problema és que s’han de conjurar molts elements per poder veure el millor Arthur. Les lesions són contínues en el futbolista brasiler, així com la manca de disciplina. En canvi, Pjanic és un jugador menys talentós però molt més fiable, amb el cap a lloc i molta veterenia, cosa que el podria convertir en una peça més efectiva pel Barça, encara que ja tingui 30 anys i Melo només 23.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa