Món Esport
Canvi d’aparença, mateix jugador
  • CA

En dos moments determinats del partit entre el Barça i la Reial Societat, Antoine Griezmann va centrar l’atenció. El primer va ser quan va saltar a la gespa per escalfar-se i les càmeres van captar que el francès havia canviat de look. Certament, les seves trenes van sorprendre el barcelonisme i van generar moltes reaccions a les xarxes socials, algunes més positives que d’altres. L’altre no va tenir res a veure amb la seva excentricitat, sinó amb el poc encert de cara a porteria. Inexplicablement, l’exdavanter de l’Atlètic de Madrid va desaprofitar una passada de la mort de Jordi Alba des de l’àrea petita.

I és que, malgrat la modificació de la seva aparença, Griezmann no aconsegueix desempallegar-se de la poca fortuna que l’acompanya des que va fitxar pel Barça. Es mou bé, s’ofereix als companys i es desmarca persistentment, però se li fonen els ploms a l’hora de definir. Ningú no dubta que és un futbolista de talla mundial, i fa coses que així ho demostren, però també és cert que és incapaç d’aprovar l’assignatura de l’encert, molt important a l’equip de Koeman ara que ha deixat de comptar amb un killer de l’àrea com Luis Suárez. A banda de l’error clamorós sota pals, el francès també va enviar una pilota al travesser i va fallar un mà a mà contra Remiro.

Qüestions per ser optimistes

No tot van ser coses negatives, però. La realitat és que, aquest dimecres, Griezmann es va trobar molt còmode a la banda dreta. Va participar molt, cosa que de vegades no pot o sap fer, i va sacrificar-se com ningú defensivament. La seva pressió després de pèrdua va ser vital per al Barça. Com també ho van ser ahir els esprints que, solidàriament, va fer per esvair alguna transició ràpida de la Reial Societat. Fos casualitat o no, quan Trincao va entrar en el seu lloc els culers van fer un clar pas enrere i van passar de buscar el gol de la tranquil·litat a patir de valent per conservar el triomf per la mínima.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa