Món Esport
Així lluirà el Camp Nou durant el Barça-Leganés
  • CA

Més de dos anys després del famós Barça-Las Palmas, el Camp Nou tornarà a acollir aquest dimarts un partit a porta tancada. El motiu d’aquest fet no tindrà res a veure amb la resposta de l’Estat espanyol al referèndum d’autodeterminació del poble català; el coronavirus no ha vençut el futbol modern, però sí que l’ha condicionat. Com a mínim fins que les autoritats sanitàries no diguin el contrari, els afeccionats culers no podran seure a les seves localitats per animar l’equip de Setién a guanyar la seva novena Lliga dels últims dotze anys.

El club blaugrana, però, aprofitarà el partit contra el Leganés per recordar els seus fidels seguidors. Aquí juguem tots”, es podrà llegir a la part lateral de la graderia del Camp Nou, just a sota del “Més que un club” habitual. A més d’aquesta iniciativa, que de cara al futur inclourà novetats com per exemple que els aficionats puguin col·locar la seva samarreta a una butaca durant la visita de l’Atlètic de Madrid, cal recordar que els futbolistes del Barça lluiran un braçalet negre per recordar les víctimes de la Covid-19 i que, durant el minut de silenci, a través dels vídeomarcadors de l’estadi es podran veure diversos músics del Liceu interpretant El cant dels ocells.

El Camp Nou, desinfectat

D’altra banda, i tal com marca el protocol de retorn a la competició de la Lliga de Futbol Professional (LFP), el Barça ha desinfectat aquest dimarts “totes les instal·lacions del Camp Nou per on passaran els jugadors” aquesta nit. “Aquesta tasca l’ha realitzat un equip de neteja d’una empresa especialitzada, que ha recorregut tots els espais que són susceptibles de ser transitats per esportistes i àrbitres durant l’enfrontament Barça-Leganés. Són feines que es fan seguint els protocols de seguretat i higiene Espai net i segur, que coordina el directiu Joan Bladé”, ha informat el club català a través d’un comunicat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa