Món Esport
El calendari electoral del Barça no es veu alterat per les restriccions del Govern
  • CA

Després de reunir-se durant quatre hores, la junta electoral del Barça ha decidit no atendre la petició d’alguns precandidats i no modificar el calendari dels comicis. Les eleccions a la presidència del club blaugrana segueixen programades per al dia 24 de gener i, per tant, la recollida de signatures s’acabarà el pròxim dia 11.

Les mesures del Govern per contenir el coronavirus no han provocat cap canvi de plans a la zona noble del Camp Nou. L’organisme encarregat de vetllar pel correcte compliment del procés electoral s’ha trobat per analitzar la situació, però ha acabat concloent que el calendari no es modificarà de moment. Les restriccions de mobilitat són alienes a l’entitat culer i afecten tothom, i la comissió gestora està fent les gestions oportunes per garantir que els socis no vegin menyspreat el seu dret a signar a favor d’una precandidatura.

Està previst que el dijous hi hagi una nova reunió de la junta electoral. A finals de setmana s’haurà de prendre una decisió ferma. La realitat és que les restriccions governamentals no posaran les coses gens fàcil a tots els aspirants a la presidència del Barça, però els terminis i els processos han estat convocats i anunciats de forma correcta.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa