Món Esport
El calendari del Barça a la Champions
  • CA

Després de saber ahir que la Juventus, el Dinamo de Kíev i el Ferencváros seran els seus rivals a la fase de grups de la Champions League 2020/21, el Barça ha conegut aquest divendres el calendari de tots els partits continentals en què es jugarà la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions. La UEFA ha analitzat les demandes i peticions de les televisions i els clubs i ha determinat que l’equip de Ronald Koeman debutarà el dimarts 20 d’octubre contra el Ferencváros al Camp Nou.

En la segona jornada, el conjunt blaugrana disputarà el que, sobre el paper, serà el compromís més exigent de la fase de grups: el dimecres 28 d’octubre visitarà el Juventus Stadium. A continuació es veurà les cares dues vegades consecutives amb el Dinamo de Kíev, primer a Barcelona (dimecres 4 de novembre) i després a Ucraïna (dimarts 24 de novembre). Abans de tancar la fase de grups al Camp Nou davant la Juventus (dimarts 8 de desembre), els culers viatjaran a Hongria per enfrontar-se al Ferencváros (dimecres 2 de desembre). Tots els duels mencionats seran a les 21.00 hores.

Cal recordar que, aquest dijous, la UEFA va aprovar el retorn parcial dels afeccionats als estadis sempre que les autoritats locals ho autoritzin. El Barça, en particular, haurà de rebre el vistiplau del PROCICAT (Pla territorial de protecció civil de Catalunya), ja que el govern espanyol delegarà a les Comunitats Autònomes la competència en aquesta matèria.

El calendari del Barça a la Champions League

Octubre

  • Jornada 1: Barça-Ferencváros: dimarts 20 d’octubre (21.00h)
  • Jornada 2: Juventus-Barça: dimecres 28 d’octubre (21.00h)

Novembre

  • Jornada 3: Barça-Dinamo de Kíev: dimecres 4 de novembre (21.00h)
  • Jornada 4: Dinamo de Kíev-Barça: dimarts 24 de novembre (21.00h)

Desembre

  • Jornada 5: Ferencváros-Barça: dimecres 2 de desembre (21.00h)
  • Jornada 6: Barça-Juventus: dimarts 8 de desembre (21.00h)


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa