El Barça ha estat incapaç de guanyar els tres partits consecutius que ha disputat el Camp Nou. Sense temps per a les lamentacions, el conjunt blaugrana afronta un nou compromís a domicili, en aquest cas al José Zorilla, amb la voluntat de retrobar-se amb el camí del triomf. Contra el Valladolid, els culers intentaran trencar una mala ratxa de més de dos mesos i mig sense conèixer la victòria com a visitant en competició domèstica (22.00 hores / Movistar LaLiga).

El d’aquest dimarts serà l’últim compromís que l’equip de Ronald Koeman disputarà abans del dia de Nadal. Aquestes festes, no obstant això, no hi haurà una aturada significativa com és habitual. El coronavirus, que va endarrerir el final de la temporada 2019/20 i, en conseqüència, l’inici del curs 2020/21, impedirà als futbolistes del màxim nivell gaudir d’unes setmanes de desconnexió que sempre havien estat molt positives de cara als mesos decisius, aquells en què es decideixen els títols.

No és menys cert, però, que si el Barça no encadena diversos bons resultats, no tindrà la possibilitat d’arribar a l’abril i al maig amb opcions a guanyar la Lliga. És el que té ser irregular en la competició de la regularitat. Els blaugrana no esvaeixen els dubtes futbolístics que els envolten i, de moment, la classificació ho demostra a la perfecció: després de 13 jornades només sumen 21 punts, és a dir, aconsegueixen una mitjana de poc més 1,5 punts per partit.

De cara a l’enfrontament contra un Valladolid de Sergio González que enguany no acaba de trobar la solidesa que l’ha caracteritzat els darrers anys i que es troba en posicions de descens a Segona Divisió, Koeman continuarà tenint les baixes d’Ousmane Dembélé –que ja s’ha reincorporat amb el grup–, Gerard Piqué, Ansu Fati i Sergi Roberto. A més, el tècnic holandès ha descartat per decisió tècnica Matheus Fernandes, un migcampista amb el qual no compta gens ni mica.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa