Busquets: “L’àrbitre ha vist el penal i no l’ha volgut xiular”

El migcampista blaugrana ha estat molt contundent i s'ha queixat de la no intervenció del VAR en l'última jugada

La darrera acció del partit en la qual Piqué ha caigut dins l’àrea rival després d’una agafada està portant cua. Des de la part institucional del club, Guillermo Amor ja ha deixat clar que per ells és penal. Pel que fa als jugadors, el segon capità del Barça, Sergio Busquets, ha estat igual de contundent: “Si es posa el llistó tan baix que es xiula penal en la meva agafada al rival, la de Piqué també ho ha de ser perquè ha estat més clara que la meva”

Després que tant Piqué com altres jugadors es queixessin d’aquesta última jugada, l’àrbitre no ha volgut escoltar les rèpliques i no ha anat a revisar la possible falta al VAR. De fet, el sistema de videoarbitratge no ha ni entrat en funcionament. Busquets també s’ha volgut queixar d’això: “El VAR hauria d’haver entrat en aquesta jugada. Jo crec que l’àrbitre ha vist el penal i no l’ha volgut xiular”, ha afirmat. 

Per la seva banda, el jugador neerlandès del Barça Frenkie De Jong també ha volgut donar la seva opinió després del partit respecte a la jugada del penal polèmic. “Si xiules el primer, has de xiular el segon”, ha afirmat. El migcampista blaugrana també ha lamentat que es deixessin empatar el partit per una “acció desafortunada”.

Més informació

Nou comentari