Món Esport
Busquets i Iniesta tornen a la convocatòria per rebre l’Atlètic de Madrid
  • CA

Excepcional notícia per a Luis Enrique i per al Barça. Sergio Busquets i Andrés Iniesta, la base juntament amb Lionel Messi de l’estil de joc blaugrana, han rebut l’alta mèdica després de les seves respectives lesions i podran jugar aquest dimarts a la nit la tornada de les semifinals de la Copa del Rei. L’equip barcelonista espera un Atlètic de Madrid llarg i intens, i necessitarà una bona sortida de pilota per no posar en risc el gran resultat obtingut a l’anada, al Vicente Calderón.

Busquets i Iniesta, claus per superar la pressió a través de la precisió, han rebut aquest dimarts al matí l’OK definitiu dels serveis mèdics del club i ha entrat, directament, en la convocatòria de Luis Enrique per afrontar el matx que començarà a les nou del vespre al Camp Nou i que servirà per tornar a posar a prova un equip que ha fet de la irregularitat la seva forma de vida, sobretot en els darrers mesos. Qui també ha rebut l’alta i entra a la convocatòria és Lucas Digne, que es va perdre l’anada per molèsties al genoll.

 

Qui no serà a la gespa aquest dimarts serà Neymar Jr. La targeta rebuda al Calderón, dimecres passat, l’obligarà a veure la tornada de les semifinals de Copa des de la tribuna del Camp Nou, en una pausa que arriba just en el millor moment del brasiler a la temporada. Després de partits excepcionals -amb poc èxit de cara al gol- davant l’Athletic Club, el Vila-real, la Reial Societat o el mateix Atlètic de Madrid, Neymar Jr veu frenada ara la seva ascensió i el seu creixement dins un equip que ja el percep com a imprescindible.

Tampoc hi seran Ter Stegen, habitualment descartat a la Copa, ni Mathieu, ambdós per decisió tècnica, juntament amb el lesionat Rafinha, amb una fractura nasal produïda en el darrer partit de Lliga davant l’Athletic Club de Bilbao.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa